Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Subtitle Workshop Hakkında.
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
nomorebeer
Çevirisini yaptığım altyazıları, MS WORD programı ile imla denetiminden geçirmek istiyorum.

Subtitle Workshop programının, altyazı dosyalarını zaman kodlarından arındırarak düz metin halinde kaydettiği bir özelliği, veya bir "script" eklentisi varmı? Bu işi yapabilecek farklı bir program var mı?

Düzenleme: Eklentiler.
ogunes
Zaman kodlarını niçin arındırmak istiyorsunuz? Zaman kodlarını arındırmadan altyazıyı Ms Word ile açıp imla hatalarını düzenleyebilirsiniz zaten.
nomorebeer
Altı çizili "zaman kodları" görmemek için.

İmla denetimi gerektirmeyen satırlardan kurtulmak için.(*)

Düzenleme: *.
ogunes
O zaman bilemiyorum, ama zaman kodlarından arındırılan metne tekrar zaman kodunu nasıl girecek ki olsa bile öyle bir özellik? Ben öğrenmeye çalışırken hiç görmedim öyle bir özellik, onu da belirteyim. Yardımcı olamadım ama bir ilgilenen olur mutlaka. DP Bonus'a da hoş geldiniz bu arada, umarım hoş vakit geçirirsiniz.
SmokeKnows
Ben de çevirileri önce SW'de yapıp sonra Word'de kontrol ediyorum, hiçbir "zaman kodunun" altını hatalı diye çizmiyor. Örnek bir resim atabilir misiniz?

Not: SW'de zaman kodu ile mi, fps kare sayısı ile mi çalışıyorsunuz?

Düzenleme: Ek soru konuldu
nomorebeer
Tamam arkadaşlar sorun benden kaynaklanıyormuş. Zaman kodlarının altını çizmiyormuş zaten, ben yanılmışım. Yardımlarınız için teşekkürler. Bu arada hoş bulduk ogunes.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.