Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: VLC Media player hakkında
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
basıstance
Arkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var sorun şu; vlc media player da filmi açıyorum ama ekranı kaplamıyor aşağıda görev çubuğunda öylece kalıyor sadece simgesi var. Ses geliyor ama görüntüyü alamıyorum, bir türlü tam ekran olmuyor. dediğim gibi sadece simgesi beliriyor görev çubuğunda yeni yapmaya başladı bu sorunu, daha önce windows mediada da böyle bir sorun olmuştu çok kullanmıyorum diye önemsememiştim şimdi aynı şey vlc de başıma geldi yardm ederseniz sevinirim teşekkürler..
ogunes
Ben şöyle yapardım; önce başka playerlarda film sorunsuz çalışıyor mu ona bakarım (yoksa gom player yükleyip deneyin mesala)
çalışıyorsa; programı kaldırır yeniden kurarım.
çalışmıyorsa format atarım, zira format zamanı gelmiştir. format at kurtul! oleyo2.gif
Umarım yardımcı olur smile.gif
mehmet erhan
Formatlık bir durum yok. VLC direkt exe'ye tıklayınca açılan sürümse yenisini kurun, yani setup'lu olanı. Ve bundan önce başka bir program ile deneyin filmi. Bendeki sürüm 1.0.2 goldeneye. Mesela bu sürümü veya varsa üstünü kurup deneyin. Çözemezseniz sorunu daha detaylı belirtin ve ekran görüntüsü (caps) alarak burada gösterin. Bir de öyle çözmeye çalışalım.
icarus
Vlc player son sürümü olan 1.0.3 ü çıktı. Sisteminizde son sürüm yüklü değilse burada olan sürümü yükleyiniz. Sorun tekrardan devam ederse bizlere tekrardan yazınız başka çözümler üretmeye çalışılım.
basıstance
Yeniden kurdum sorun çözüldü arkadaşlar. En azından şimdiik, bilmiyorum yine yaparmı !! Bu arada aranıza yeni katıldım, teşekkür ederim ilginize hepinizden ALLAH razı olsun.. smile.gif
icarus
Güncel sürümleri takip ederseniz bir daha bu gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.

Dp Bonus ailesine hoşgeldiniz flowers.gif
ogunes
QUOTE(mehmet erhan @ Jan 21 2010, 01:01 PM) *
Formatlık bir durum yok. VLC direkt exe'ye tıklayınca açılan sürümse yenisini kurun, yani setup'lu olanı. Ve bundan önce başka bir program ile deneyin filmi. Bendeki sürüm 1.0.2 goldeneye. Mesela bu sürümü veya varsa üstünü kurup deneyin. Çözemezseniz sorunu daha detaylı belirtin ve ekran görüntüsü (caps) alarak burada gösterin. Bir de öyle çözmeye çalışalım.

Ben de doğrudan format atın demedim canım smile.gif
DP Bonus'a hoşgeldin @basıstance, önceki mesajımda unutmuşum smile.gif Her türlü sorunda imkanlar dahilinde yardımcı olunacaktır siz merak etmeyin, buraya bir alışan bir daha gitmiyor ona göre oleyo2.gif
basıstance
eyvallah saolun hoşbulduk.. zaten daha önce üye olmak istiyordum ama üye alımı yok diye olamamıştım sonuçta bonusa da olsa üye olduk
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.