Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: BSplayerde Blu-ray ses sorunu yardım
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
kalascivisi
Herkese selamlar,

Ben Türkçe ve İngilizce seçeneği bulunan Blu-Ray bir film izleyecektim, BSplayerde filmi açtım ve otomatik olarak Türkçe başladı. Tüm sesleri ayarladım hepsi en sona kadar açık, ancak ses halen çok az geliyor. Ardından vlc player ile açtım ve program sesinide sona aldım ses harika.

Ancak ben BSplayerde izlemek istiyorum ve hemen şunuda sorayım sanki görüntü daha mı kaliteli oluyor Bsplayerde? ilginç ama sanki bana öyle geldi.

Arkadaşlar ne yapmam gerekir acaba? nasıl BSplayerde yüksek seste Blu-ray izleyebilirim?

Şimdiden teşekkürler, saygılar.
icarus
Sesin hiç cıkmaması halinda codec sorunu var diyecem ama ses az cıkıyor diyorsunuz. Bsplayer yüklemesi sırasında istenilen codecleri yüklemeyin ve buradan güncel codecler indirerek deneyiniz.

Sonucunu bize bildiriseniz bizlerde bilgilenmiş oluruz.
kalascivisi
QUOTE(icarus @ Jan 20 2010, 06:45 PM) *
Sesin hiç cıkmaması halinda codec sorunu var diyecem ama ses az cıkıyor diyorsunuz. Bsplayer yüklemesi sırasında istenilen codecleri yüklemeyin ve buradan güncel codecler indirerek deneyiniz.

Sonucunu bize bildiriseniz bizlerde bilgilenmiş oluruz.

Tekrar selamlar,

Teşekkür ederim ilginiz için. Sanırım bendeki 1-2 versiyon önceki codec olsa gerek. Bunu yükleyince olabilecek seviyede ses yükseldi BSplayerde. Kurarken kendime göre ayarlarımı seçerek kurdum ve şuan çok iyi. Çok teşekkür ederim.

Sanırım bu tür sorun yaşayanlar , sizin adreste verdiğiniz codec ile sorunu aşabilirler. FULL yazanı indirdim ben bu arada.

Teşekkürler. Saygılar.
icarus
Yardımımız dukunduysa buna çok sevindik.
kalascivisi
Birşey daha sormak istiyordum. VLC playerde 1080p Blu-Ray izlemeyi denediğimde ileri alınca kasmalar oluyor, acaba bunu neyle giderip VLC de 1080p leri izleyebiliriz? Diğer Playerlarda herhangi bir kasma takılma yok. Sadece VLC de var.

Teşekkürler. Saygılar.
icarus
Bende vlc player kulanırken kasılma donma gibi problemler yaşıyorum. Bu sorun genel bir sorun galiba, sizlerde yaşadığınıza göre.
Sadece 1080p lerde değil diğer 480p veya 720p lıklerdede aynı kasılma veya donma problemi var. Belkide sistem üzerinden fazla güç çektiği için kısa süreli donla yapıyordum. Bsplayer sistemi fazla yormuyor ve daha net ve güzel bir görüntü sunuyor bizlere.
kalascivisi
QUOTE(icarus @ Jan 20 2010, 11:16 PM) *
Bende vlc player kulanırken kasılma donma gibi problemler yaşıyorum. Bu sorun genel bir sorun galiba, sizlerde yaşadığınıza göre.
Sadece 1080p lerde değil diğer 480p veya 720p lıklerdede aynı kasılma veya donma problemi var. Belkide sistem üzerinden fazla güç çektiği için kısa süreli donla yapıyordum. Bsplayer sistemi fazla yormuyor ve daha net ve güzel bir görüntü sunuyor bizlere.

Anlıyorum, bende tahmin etmiştim hemen hemen herkeste bu sorun var gibi. Ben 720p de sorun yaşamadım ancak 1080p de ileri alınca başlıyor kasmalar. Belki bir çözüm bulurum, ancak olmazsada Bsplayer ile devam smile.gif Tekrar teşekkür ederim ilginize.

Saygılar.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.