Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: MV2 Player Sorunu
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
murat2514
Arkadaşlar mv2 player ile karayip korsanlarını izliyorum siteden türkçe alt yazısını çektim fakat görüntü açısında alt yazı çok büyük vede konuşmalar yapıldıktan sonra altyazılar çıkıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim search.gif
AycN-
Alt yazı büyüklüğü için BSPlayer'a sağ tık,
Alt yazılar > Alt yazı özellikleri > Yazı boyunutu arttır/düşür

Diğer sorunun için senkronlu alt yazıyı indirmen yada kendin senkronlaman gerekiyor.süre fazla değil ise

Ctrl+Sol tuş
Ctrl+Sağtuş

Shift+Sol tuş
Shift+Sağ tuş

kombinasyonlarıyla ayarlayabilirsin.Kolay gelsin smile.gif

düzenleme : yazım hatası
murat2514
Ama ben bsplayer kullanmıyorum mv2 player kullanıyorum.
PREDATOR
Ben 2003 den beri bsplayer kullanıcısıyım.Film izleme keyfinide en çok bsplayerda tadıyorum.Dvd filmleri ise media player 11 de izliyorum.Sizin dediğiniz playerı kullanmadım ismini bile ilk kez duyuyorum.Büyük ihtimalle desteklemediği bir şeyler olmalıki siz bunda takıldınız tavsiyem bsplayera geçin herşeyi istediğiniz gibi konfügre edebildiğiniz gibi arayüz kullanımıda çok basit ve düzgün.Oynatıcı konusunda tek geçerim bsplayerı.
AycN-
QUOTE(murat2514 @ Nov 17 2006, 09:25 PM) [snapback]855[/snapback]
Ama ben bsplayer kullanmıyorum mv2 player kullanıyorum.

Ahaha çok güldüm kendime.Özür dilerim iyi değilim bu günlerde.Ayrılıklar yaşıyorum.Dalgınlığıma gelmiş sad.gif
murat2514
Bsplayeri kurdum ama pc mi nedense cok kasti sad.gif
PREDATOR
Normalde bsplayer kasma yapmaz ancak ram miktarınız 512mb tan düşük ise biraz ağırlık yaratabilir ama bu sadece açılırken yapar oynatım zamanında yapmaz.Bende celeron 1 ghz 768mb sd ram ile gayet düzgün çalıştırıyorum herhangi bir kasma yok makinemde ve gayet memnunum.Antivirüs vs gibi güvenlik programı kullanıyorsanız bsplayer için "allow" tarzı bir onay vermenizde gerekebilir.

murat2514
herşeyi hallettim ama hala senkronda sorun yaşıyorum sanırım elimdeki altyazı 25fps için ama film 23.976 fps sanırım izleyemiyeceğim filmi sad.gif
Monte Kristo
Forumda altyazı senkron istek bölümü var. Oraya başvurabilir, ya da bu çok da zor olmayan senkron olayını DP forumundaki rehberden öğrenip yapabilirsiniz... Kolay gelsin.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.