Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Güncel Divx Player Tavsiyesi
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
hasan.1923
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bu konu internette ve bu forumda onlarca kez konuşulmuş,tartışılmış farkındayım.Yeni konu açmamam gerekebilirdi ama konular eski ve bir model seçemedim.Yani günlerdir araştırıyorum ''bu model alınır'' diyene rastlamadım.Divx player devri kapandı gibi sanki.

Ben yeni bir divx player almak istiyorum.Malum altyazı boyutu çok önemli.Bir çok marka ve model var internette.Benim istediğim sağlam , güncel , usb destekli , altyazı boyutu düzgün ve Türkçe karakter desteği olan (Çok önemli) bir divx player.Tüplü televizyonda kullanacam hdmi farketmez.

Hepsiburada sitesinden bir model seçmeme yardımcı olabilirmisiniz. Donanımcılara sormadım çünkü divx konusunda çok tecrübeli arkadaşlar var burda.Altyazı konusundanda sizden bilgilisi olamaz herhalde.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
zisxiri
PHILIPS DVP3360'ı almanızı öneririm. good.gif 3380 nin biraz daha albenisi olabilir ama henüz altyazı font ve ayarları için çıkmış olan bir firmwaresi yok. Ama 3360 için gayet kullanışlı bir firmware mevcut. smile.gif
hasan.1923
Sağolun tavsiyeniz için. Dünden beri araştırıyordum yine. Sonunda sizin önerdiğiniz Philips dvp3360 kafama yattı ama LG DV-482 de düşündürmüyor değil thinking.gif

Philipste firmware olayını yapabilirmiyim emin değilim. LG de usb seçiyor HT303SU sinema sistemi kullanmıştım önceden ordan biliyorum. Philips i alacam galiba beğenmezsemde devam altyazı gömmeye ne yapim oleyo2.gif
zisxiri
QUOTE(hasan.1923 @ Jan 8 2010, 01:08 PM) *
Sağolun tavsiyeniz için. Dünden beri araştırıyordum yine. Sonunda sizin önerdiğiniz Philips dvp3360 kafama yattı ama LG DV-482 de düşündürmüyor değil thinking.gif

Philipste firmware olayını yapabilirmiyim emin değilim. LG de usb seçiyor HT303SU sinema sistemi kullanmıştım önceden ordan biliyorum. Philips i alacam galiba beğenmezsemde devam altyazı gömmeye ne yapim oleyo2.gif

Google üzerinden divxplayere firmware yüklemek şeklinde arama yaparsanız, gayet açıklayıcı bilgilere ulaşabilirsiniz. LG modeli için bir şey diyemiyorum. Kendim divxplayer olarak bir philips kullanıcısı olduğumdan dolayı öneri ister istemez philips oluyor. biggrin.gif
hasan.1923
Philips DVP3360 beğendim verdim siparişi kredi kartıyla. Ana forumda bir arkadaşta yeni satın almış bakalım bende kullanınca yazarım buraya görüşlerimi.

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=151361

Firmware güncellemeside sandığımdan basit görünüyor.Umarım elektrikler kesilmez yaparken biggrin.gif
zisxiri
Hayırlı olsun. flowers.gif
mehmet erhan
O arkadaş benim. biggrin.gif
Tek eksiği kumandada ses kontrolü yapılamaması. (Philips'e yazıklar olsun!)
Olmayanlar:
Ekolayzer
DTS çözememesi (Denedim)
hasan.1923
Bu ürün için firmware güncellemesi olmazsa kimse yüzüne bakmaz diyorlar. Şu güncelleme işini becerebilirsem whistling.gif çok iyi olur valla. Ama yapacam ben ondan değil o benden tırssın devil.gif .
mehmet erhan
Philips'in sitesinde iki tane güncelleme var. Biri 3360/12, diğeri ise 3360/58. Bendeki model 12 olandı ve güncellemeyi de 12 olarak indirip kurdum. Ayrıca usb ile kurdum ve 3 dakika içinde işlem tamamlandı. 12 mi 58 mi nasıl bileceğim dememek için player menüsünden dürüm bilgilerine erişebilirsiniz.
Sonuçta türkçe karakter sıkıntısı bitmiş oldu. Ufak tefek değişmeler de oldu.

Not: HDRİP.XVİD-TLF sunumların çoğunu oynatmadı. Bilginiz olsun. Çözünürlük desteklenmiyor diye uyarı veriyor.
hasan.1923
İyiki hatırlattınız. Sağolun görüşlerinizi yazdığınız için.
Benim ocz diesel 16GB aliminyum belleği LG ht303 tanımamıştı onuda lg sinema sisteminide satmıştım. Siz hangi usb belleği kullanıyorsunuz bu philipsle.

TOSHIBA 4GB READYBOOST USB 2.0 MEMORY

Linkteki usb belleği almayı düşünüyorum çalıştırır mı sizce? Yada sizin kullandığınız usb bellektende alabilirim.Sonuçta çalıştırsında.
mehmet erhan
Ben toshiba 1GB ile güncelleme yaptım. adata marka 4gb flash ile de filmleri rahatlıkla izleyebiliyorum. Bu playeri almamın tek sebebi diğerlerinin açamadığı avi filmleri affetmemesi!
hasan.1923
Tam modeli alttaki linkteki mi sizdeki? Kusura bakmayın sanal mağazalardan alması bir dert beğenmeyip geri göndermesi ayrı bir dert.Şansa bırakmak ta istemiyorum. Sağolun anlayışınız için. Kullandığınız A-Data 4GBın tam modelini öğrensem süper olur gerçekten.

http://www.hepsiburada.com/a-data-4gb-clas...ductid=bd750584

http://www.hepsiburada.com/a-data-4gb-usb-...ductid=bd750491

http://www.hepsiburada.com/a-data-c802-4gb...oductid=bd73178
mehmet erhan
http://www.adata-group.com/en/product_show...uctNo=AC81ZZZWH
Buradaki modelin 4gb olanı. Tabi bendeki eski kasa olandan. Ama farklı olacağını hiç sanmıyorum.
hasan.1923
Tamam anladım. Sizinki C801 ben de C802 modelini sipariş ettim.Teşekkürler.
hasan.1923
Cihaz elime geçti firmware i yükledim (DVP3360_12_vb6_v5_1_1254). Çok sağlam gerçekten çok memnunum.

Arkadaşlar tüplü tvde scart ya da kompozit kablonun bi farkını göremedim.İkisinide denedim ama ekranın siyah yerlerinde bulanıklık var hep.Bu analog bağlantılarda hep böylemidir? Televizyonum vestel zeta 7290.

Ya da şu altın uçlu scartlar falan var onları mı denemek lazım? Tüplü televizyonda kullanan var mı?
hasan.1923
Linkteki scart kablosunu sipariş edecem sanırım.

Bu siyah yerlerdeki ve ana ekrandaki bulanıklık ve dalgalanmalar hiç hoşuma gitmedi.Belirli aralıklarla oluyor bu durum.5-6 saniye oluyor , 5-6 saniye olmuyor yani. Renkli yerlerde de bazen belli oluyor..

Yoksa ben mi 130 tl'lik dvd player dan ve tüplü televizyondan çok şey bekliyorum. confused1.gif

http://www.hepsiburada.com/productDetails....d=evtanakascart
mehmet erhan
Ben burada (sözde) altın kaplama sıkart aldım 5 Tl'ye. Bende de 55 ekran vestel var ama memnunum. Tüplüden alınabilecek randuman bu kadar olur. Bence o kadar pahalı kablo almana gerek yok. Benimki gibi bir şey bul, yeter.
hasan.1923
Evet arkadaşlar tam Philips 3360a kıllanmaya başlamışken sorunun VESTEL! olduğu anlaşıldı.Anlatayım.

Vestel Zeta 7290 tüplü televizyona divx playerı bağladım, görüntü çok kötü olunca servisi çağırdım.Anten ve scart bağlantıları sorunlu dediler özür dileyip yenisiyle değiştirecez dediler (10 15 günlük daha tv).

Yenisini getirdiler ve kurdular ama ondada görüntü aynıydı ve zaten ertesi gün televizyon hiç açılmadı yani resmen bozuk ürünü diğer bozuk ürünle değiştirdiler.Bende iade ettim.İşin ilginç yanı iade ederken sormadılar bile nesi var diye yani kendileri de biliyordu sorunlu ürün olduğunu.

Bende 4 yıldır kullandığımız ve depoya kaldırdığımız philipsin 70 ekran tüplüsünü tekrar çıkarıp bağladım divx playerı, cam gibi görüntü.

Zetanın görüntüsü (siyah) güzel olduğu için satın aldım aslında, gümüş rengi gri philipsten memnundum performas olarak ama salonda renk uyumsuzluğu oluyordu.Yemişim gri olsun pembe olsun dış görünüş değil performans ve kalite önemliymiş.

Vestele de yazacam aynı şikayetimi. Benim derdim üç kuruşluk tvden yiyeceğim kazık değil satış zihniyeti kardeşim, şimdi bir daha vestele güvenip bir ürününü alırmıyım ya da aldırırmıyım.

Yerli malı yurdun malı tamamda adam gibi üretip satın, sizin yaptığınız resmen kazıklamak.
ogunes
Selamlar, benim emektar Voxline vardı ve benden bu kadar deyip miyadını doldurdu. Bahsettiğiniz ürünü inceledim ben de almayı düşünüyorum. Hepsiburada.com'da 3360/58 modelini sipariş etmeyi düşünüyorum yalnız, 3360/12 modeliyle bir değişiklik gösteriyor mu acaba, sizce hangisini almam daha uygundur? Şimdiden teşekkürler.
hasan.1923
QUOTE(ogunes @ Feb 6 2010, 03:53 PM) *
Selamlar, benim emektar Voxline vardı ve benden bu kadar deyip miyadını doldurdu. Bahsettiğiniz ürünü inceledim ben de almayı düşünüyorum. Hepsiburada.com'da 3360/58 modelini sipariş etmeyi düşünüyorum yalnız, 3360/12 modeliyle bir değişiklik gösteriyor mu acaba, sizce hangisini almam daha uygundur? Şimdiden teşekkürler.

Kusura bakmayın bir süredir internet kullanmıyordum mesajı yeni gördüm.

Şöyle bir durum var. Hepsiburada 3360/58 yazmış sitesine ama bana ulaşan ürün 3360/12 oldu. Sadece bana ulaşan üründemi ya da hepsimi bu şekilde bilemem. Kendileri 3360/12 yükleyip gönderiyor olabilirler.

(DVP3360_12_vb6_v5_1_1254) yüklemeyi düşünüyorsanız (sadece altyazı değil daha iyi bir arayüz ve bazı seçenekler için) önceki yazılımın hiç bir önemi yok. Dilediğiniz zaman yazılım değiştirebiliyorsunuz. Ben öyle yaptım. Yani hiç bir önemi yok 3360/58 ya da 3360/12 olmasının.

Bu arada divxplayer ile ilgili bir bilgi vereyim. Elimde yaklaşık 1000-1200 kadar emuleden indirdiğim kaliteli .vob uzantılı müzik videoları var. Interlaced- progressive, pcm-ac3 demeden hepsini sorunsuz oynatıyor.

Kolay gelsin.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.