Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Port açma konusunda ufak bir yardım
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
XtacY
Arkadaşlar modemimde revolution için port açmaya çalışıyordum. Pek bilinen bir modemim yok bu nedenle sadece bir tane rehber bulabildim yardım konusunda başka bir sitede. Bir yere kadar gelebildim ama "PORT EŞLEMİ" diye bir kısım varki ne olduğunu anlayamadım.

Eklediğim resimde göreceksiniz neden bahsettiğimi. Port başlangıcı ve sonu kısmındaki numaraları revo'nun gönderdiği mesajdan kopyaladım sanırım doğru olmalı. Neyse yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Birde Statik ip gibi birşeyler söyleniyor. Statik ip gereklimi? Anlayaadığım bir başka noktada bu ama öncelikle üstteki soruma cevap verirseniz deneyeceğim. Eğer olmaz ise statik ip konusuna geçeriz.
Gurki
X pek yardımı olmayacak ama. Modemin markası port açma diye aratırsan mesela. Inca port açma resimli anlatım. Ben de bu yöntemler bir kaç site sonunda resimli şekilde buldum. Bana da çok zor geliyordu fakat 1-2 ayarı var çok da karışık değil.
XtacY
Abi bir siteye üye oldum ama pek yardımcı olmadı karşılaştığım sorun burada açıklanmamış. Inca Im-204w modem sıkıntılı bir modem sanırım biggrin.gif
icarus
O modemden bendede var ama bir kenarda duruyor kullanmıyorum. Google amcama bir sor sana onlar yardım edebilir.
XtacY
O bile edemedi. Gerçi bişeyler bilsem port açma konusunda az da olsa edebilirdi belki ama edemiyor. Of sorunlar üst üste geliyor. Kapattırcam neti vallahi smile.gif
ogunes
Port açma konusunda modemler farklılık gösterse de ortalama olarak aynı oluyor, resimli anlatımın iyi olduğu bir modelden karşılaştırma yaparak denesen nasıl olur?

edit: Bir de şu siteye bak bakalım, belki yardımı dokunur utorrent port forwarding
XtacY
Port açtım sonunda =) Teşekkürler başlık kapatılabilir.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.