Arkadaşlar Winrar programı ile partları açarken ilk partı çıkardıktan sonra hemen o partı silme(çıkarma devam ederken) özelliğini aradım ama bulamadım özelliklerden. Acaba böyle bir özellik var mı winrarda biliyorsanız nasıl ayarlıyoruz yardım ederseniz sevinirim.
icarus
Dec 22 2009, 02:04 AM
Böyle bir özelliği olduğunu duymadımda kullanmadımda. Varsada pek işime yaramayacaktır çönkü bir hata olduğunda tekrar geriye dönmek için elinizde yedek olması gerekli. Ben yedek almadan hiç rarlı dosya acarmıyım
st71
Dec 23 2009, 06:05 PM
partları indirdiğin bölümde yer sorunun mu var onun için mi böyle birşey yapmak istiyorsun? Extract here yerine extract files seçeneğini seçersen istediğin bölüme çıkartabilirsin.
mamasaid
Dec 24 2009, 01:55 AM
Evet hafıza sorunu var her iki disktete, yeni bir harici disk alana kadar böyle idare etmek durumundayım. Bende bulamadım özelliği başka bir yol buldum çıkanı manuel olarak siliyorum Şimdilik bi sorun çıkmadı.
ylmz81
May 1 2010, 11:58 AM
Winrarda değil hiç bir sıkıştırma programında öyle bir özellik olmaz. Çünkü açma işlemi tamamlandığında bile en son tamamlayıcı bilgiler bütün partların içinde bulunur. Her bir part'a son ana kadar ihtiyaç vardır. Ama eğer çıkarma işlemi bittikten sonra otomatik olarak silinsin istiyorsan o ayarlar kısmında mevcut. Büyük ihtimalle görmüşsündür zaten.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.