Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Rapidshare
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
Proxasin
Merhaba arkadaşlar.

Benim sorunum Rapidshare'den dosya indirme hızı ile alakalı. Ben Quiknet 10mbit/sınırsız kullanıcısıyım ve gayet de memnunum. Her sitede ve torrentte istediğim performansı sağlıyor ama nedense Rapidshare sorun çıkartıyor. Free olarak indiriyorum dosyaları. Download yaklaşık 300 kbps ile başlıyor. Sonra gitgide 50 kbps'ye düşüyor. Sonra da çat diye sıfıra düşüyor hızım. 2-3 saniye hızlanıyor 50-60'a kadar, sonra yine çat diye sıfıra iniyor.

IDM, Cryptload gibi programlar kullandım işe yaraması. OpenDNS kullanıyorum ama sorun ondan da değil. Sizce neden olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum. ^^
Montezuma
Sorun bizzat rapidden kaynaklanıyor sanırım. Dosyaları free olarak indirdiğiniz için rapid indirme hızını düşürüyor diye biliyorum. Rapidci arkadaşlar daha doğru bilgi vereceklerdir.

Ben de quiknet 20mbit kullanıyorum, rapid hesabım da var. İndirmede herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum. smile.gif
Fiery
Montezuma'nın dediği gibi free kullancı olduğun için oluyor, Rapidshare, yoğun olduğu saatlerde free kullanıcıları kısıtlıyor. Geceleri 2'den sonra, sabah erken saatlerde bu tür sorun olmuyor.
1023
Aynen. Gece 1-2'den sonra öğlene kadar hız problem olmuyor. Diğer saatlerde ya indirime izin verilmiyor, ya da hız büyük ölçüde kısıtlanıyor. Bu durum biraz da Premium kullanıcılarına bağlı oluyor.
Proxasin
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Normal TTnet Adsl kullanırken 90 civarı indirebiliyordum ama Quiknet'te dediğim gibi 2-3 saniyede bir hızım sıfıra iniyor. Yani problemimin hız kısıtlaması olduğunu düşünmüyorum. Şöyle 200-300 kbps hızla çeksem de bana yeter ama ikide bir hızımın sıfıra inmesi? Acaba rapid'e mail atsam ne yapsam? laugh.gif Gerçi gelecek cevabı düşünebiliyorum; "Get a premium account now!"
Fiery
Aynı durum bende de oluyor. Hız 0 a inip 3-4sn boyunca duraklıyor indirme. Yani problemin rapidshare'ın free kullanıcalara uyguladığı kısıtlama.
Proxasin
Of Rapidshare yaa! ><' İlla premium aldıracak bize. Herkese teşekkür ederim cevaplarından dolayı. ^^
st71
QUOTE(Fiery @ Dec 19 2009, 04:43 PM) *
Montezuma'nın dediği gibi free kullancı olduğun için oluyor, Rapidshare, yoğun olduğu saatlerde free kullanıcıları kısıtlıyor. Geceleri 2'den sonra, sabah erken saatlerde bu tür sorun olmuyor.

katılıyorum zamanında gecenin bir yarısı kalkıp free olarak bir partı indirip modemi kapa aç yapıp diğer partlarıda ardı arkasına az indirmedik laugh.gif
Proxasin
Gece 2den sonra deniyeyim bari haftasonu. Hızımda yine saçmasapan düşmeler olursa sorun benden kaynaklanıyor olabilir.
sonick
eskiden rapid kullanırdım sırf hızı yüzünden bıraktım artık torrent kullanıyorum eğer torrent yoksa netload bulmaya çalışıyorum netload baya hızlı iniyor
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.