alis33
Dec 15 2009, 08:08 PM
Merhabalar, srt uzantılı altyazılarda, altyazıyı Dvd'lerde olduğu gibi yukarı koymak istiyorum ama bir türlü yapamadım. Bazı dizilerin başında altta yazılar oluyor, alttaki yazılar da beyaz olunca altyazıyla karışıyor, bu yüzden altyazıları yukarı taşımak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
dede korkut
Dec 16 2009, 12:51 AM
MV2 Player kullanabilirsin.
mamasaid
Dec 16 2009, 07:07 AM
Benim de kullandığım yöntemden bahsedeyim belki işine yarar. BsPlayerda film açıkken tam ekranda, sağ tıklayıp altyazılar>birincil>altyazı özellikleri>özel konum yolunu takip edersen istediğin yere altyazıyı yerleştirme imkanın var. Umarım işine yarar...
alis33
Dec 16 2009, 02:37 PM
Yardımınız için teşekkürler, ama ben bunu
Subtitle Workshop'ta yapmak istiyorum. Altyazının tamamının yukarıda olmasını istemiyorum, sadece baştaki birkaç satırın yukarıda olmasını istiyorum. Yani, Dvd Player'da izlediğimde de yukarıda görünmesini istiyorum.
Subtitle Workshop'ta boşluk bırakıp kaydedince de olmuyor.
dede korkut
Dec 16 2009, 05:37 PM

Çok şey istemişsin ama belki de vardır, bilmiyorum.
alis33
Dec 16 2009, 07:27 PM

Evet, ben de fark ettim şimdi.
thecomedian
Dec 17 2009, 05:22 PM
Dediğinizin bir yolu var mı bilmiyorum ama başka bir çözüm baştaki altyazıları sarı renkte yapabilirsiniz.
alis33
Dec 18 2009, 03:47 PM
Evet, olabilir.

Teşekkürler. Ama nasıl?
Subtitle Wokshop'ta yapınca
Bs Player'da renk kodunu algılamıyor.
thecomedian
Dec 18 2009, 09:02 PM
Önemli değil.
thecomedian
Dec 19 2009, 11:46 AM

Daha önce BSPlayer'ın renk kodunu gördüğünü hatırlıyorum. Bir yolu vardır.
ylmz81
May 1 2010, 12:01 PM
Merhaba;
Bu sorunun GOM playerda çok daha basit bir yolu var. Film izlerken eğer diğer altyazılarla üstüste binme gibi bir sebep yüzünden (veya tamamen kişisel tercih dolayısıyla) altyazının yerini değiştirmek istiyorsanız "ALT" tuşuna basılı tutarak yön tuşlarıyla altyazının yerini istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Ek olarak, yine "ALT" tuşunu basılı tutup "Page up" , "Page down" tuşlarına basarak yazı boyutunu değiştirebilirsiniz. İnanılmaz şekilde kullanışlı tuşlardır. Çok işinize yarayacağından eminim.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.