Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Hardsub sökmek mümkün müdür?
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
CgtyKy
Ben daha çok anime izleyen birisi olarak bu sorunu bolca yaşıyorum. Ne yazık ki bir çok animenin düzgün softsubbed mkv sürümlerini bulmak mümkün olmuyor. Mp4, avi, rmvb gibi sürümlerden altyazı sökmek mümkün mü?
thecomedian
Eğer videonun alt kısmında ve küçükse siyah bant çekebilrsiniz.
CgtyKy
QUOTE(thecomedian @ Dec 13 2009, 05:45 PM) *
Eğer videonun alt kısmında ve küçükse siyah bant çekebilrsiniz.

Gene beni rahatsız eder diye düşünüyorum thinking.gif Ama cevap verme nezaketini gösterdiğin için teşekkür ederim.
thecomedian
Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama hardsub altyazılar çıkartılabiliryor. Fakat altyazı sürelerinde çıkartıldığı yerler belli oluyor. Kendi altyazınızı eski altyazının konumunda izlerseniz farketmeyebilirsiniz belki. Daha önce denemedim çünkü genelde Türkçe altyazıyı biraz daha üste taşıyıp öyle izlerim. smile.gif
Proxasin
Ne yazık ki hardsub videodan ayrılamaz. Gruplar bilerek hardsub olarak yayınlıyor çevirilerini çünkü böylece o animeyi izleyen kişi hangi grubun o çeviriyi yaptığını biliyor. Bir nevi trademark ^^. Eğer türkçe altyazılı izlemek istiyorsan ya arkadaşın dediği gibi türkçe altyazının arkasına %100 siyahlık ekleyerek ingilizce altyazıyı kapatacaksın, ya da türkçe altyazının rengini sarı gibi başka bir renk yapacaksın.
CgtyKy
benimki izlemekten çok söküp kendi çevirimi gömebilmek biggrin.gif ama teşekkürler mümkün olmadığını bir kez daha duymuş oldum..
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.