Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Mutlu yıllar Serkeş abi ve dr.kr1zer
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Doğum Günü Çocukları
KaßuS
Serkeş abimizin 91. dr.kr1zer'imizin 19. doğum günü kutlu ve mutlu olsun.Nice mutlu senelere. flowers.gif

cabbaristan
Serkeş ve Kr1zer. Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar. wish.gif
Sağlık ve mutlulukla nice yılllara. flowers.gif

Kr1zer'i doktor olunca, Serkeş'i de 100 yaşında yine burada kutlarız inşallah. oleyo.gif

KaBus. Sonunda mangalsız, sucuksuz bir kutlamanı gördük. flaugh.gif Kafatası süs mü, yeniyor mu? biggrin.gif
KaßuS
Mangal diğer başlıkta. biggrin.gif http://forum.divxplanet.org/index.php?s=&a...st&p=154391
Yenir yenir abi mis gibi valla. tongue.gif
Léo
Serkeş abi, doğum günün kutlu olsun! smile.gif

Kr1zer, mutlu yıllar! Yeni yaşında benim kız arkaşıma göz koymayı bırakıp, kendine yeni bir sevgili bulmanı diliyorum! laugh.gif

Herşey gölnünüzce olsun!
Quezacotl
Serkeş abi, nice güzel 91'lere... smile.gif flowers.gif

kr1zer, sana da nice yıllar, çalışmalarında kolaylıklar... smile.gif
dr.celcius
Tıp camiasını varlığınla şereflendirmen dileğiyle smile.gif Nice Bonuslu yıllara dr.kr1zerciğim wish.gif

Serkeş abi, mümtaz kişiliğinle tanıdım seni GUT'taki ilk günlerimde.
Doğum günün kutlu olsun... wish.gif
Putte
Mutlu yıllar @Kr1zer ! Doktor olduğunuda bu sayfalarda görürüz İnşallah!

@Serkeş arkadaşımız nevi şahsına münhasır biridir. Mesela şuna bakalım :

Bense, biraz materyalist biraz agnostik bir herifim.

Ruh ve 21 gr hikayesi konuşulurken yaptığı bir değerlendirme kendisiyle alakalı smile.gif

Benim en çok beğendiğim ve bir kenara not ettiğim değerlendirmesi AŞK ile alakalı olanıydı :

Bana kalırsa, aşkı hormonal düzeyde algılamak ne kadar süfliyse, seksüel hazdan arındırılmış aşk tasarımı da bir o kadar sahtekar ve sevimsizdir.. Hasılı vel kelam, aşk şu alemde en çok dillendirilen ama en az bilinen şeydir.. Onu güzel ve ulaşılmaz yapan şey belki de budur!

Enfes bir değerlendirme, mübarek veciz sanki smile.gif

Üslub u beyan Ayni ile İNSAN! derler bilirsiniz. Serkeş özü sözü bir, inandığını sakınmadan söyleyebilecek cesarete ve donanıma sahip, üslubu olan kelimelerle manada maksadı yakalayabilmek için oynayabilen, biraz materyalist ve agnostik smile.gif , ama hepsinden önemlisi hayatı bilime dayandırılmış bakışıyla değerlendirmeye çalışan TUTARLI ve ilginç bir İnsan'dır. Aramızdan hiç eksik olmasın ve nice yaşgününü buradan kutlamak kısmet olsun bizlere. Nice senelere @Serkeş papatya.gif
dede korkut
Mutlu yıllar.. flowers.gif
Serkeş
Dostlar eksik olmayın... Hepinizi seviyorum friends.gif
cabbaristan
QUOTE(Serkeş @ Nov 6 2009, 12:52 AM) *
Dostlar eksik olmayın... Hepinizi seviyorum friends.gif

Biz de seni seviyoruz ama, daha sık gelsen daha da severiz. flaugh.gif

Bu arada, dükkan boşsa Nuri Amca'nın yanına gidilmez. oleyo.gif
GaZoZ_KaPaĞı
Neden hep birilerinin doğum günlerini en son kutlayan ben oluyorum anlamış değilim?! thumbdown.gif french.gif

@Serkeş abi ve @kr1zer , doğum günleriniz kutlu olsun. Nice mutlu senelere. wish.gif
dr.kr1zer
Hepinize çok teşşekkür ederim smile.gif Pasta da orjinalmiş oleyo.gif

İyi dilekleriniz için de çok teşekkürler smile.gif

Léo! laugh.gif
yoruk
Serkeşim planım sekansım seni seviyoruz mutlu yıllar geç oldu burda ama olsun güç olmasın tongue.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.