Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Bir Program Ariyorum.
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
Movie mania
Arkadaslar kafamda bir proje var. Bazi filmlerin etkileyici sahnelerini kesip klip yapmak istiyorum. Ornegin Gladiator filminden 2 dakikalik bir sahne, Troy filminden 2 dakikalik bir sahne kesip bunlari 4 dakikali bir klip haline getirmek istiyorum. Bu kafamdaki dusunceyi gerceklestirebilecegim bir program tavsiye edecek olan var mi?
KaßuS
Windows Movie Maker işini görecektir. smile.gif
Movie mania
QUOTE(KaßuS @ Nov 1 2009, 06:24 PM) *
Windows Movie Maker işini görecektir. smile.gif

ilk denedigim program fazla bilgim olmadigindan beceremedim smile.gif

Bir yerden bulup movie maker ile yapmaya calisacagim smile.gif
KaßuS
Windows'un kendi içinde vardır zaten. smile.gif Gerçekten kolay bir programdır biraz kurcalarsan mantığını anlarsın. smile.gif Araçlar kısmından Efekt falan da ekleyebilirsin. smile.gif
Movie mania
QUOTE(KaßuS @ Nov 1 2009, 06:35 PM) *
Windows'un kendi içinde vardır zaten. smile.gif Gerçekten kolay bir programdır biraz kurcalarsan mantığını anlarsın. smile.gif Araçlar kısmından Efekt falan da ekleyebilirsin. smile.gif

inceledim programi kesme islemi yapiyor ama ikiye bolerek yapiyor. ornegin ben filmin 50. dakikasindan 55. dakikasina kadar kesmek istiyorum windows movie maker bu sekilde yapmiyor, bastan kesiyor. ya da ben bulamadim smile.gif
Putte
QUOTE(Movie mania @ Nov 1 2009, 07:57 PM) *
inceledim programi kesme islemi yapiyor ama ikiye bolerek yapiyor. ornegin ben filmin 50. dakikasindan 55. dakikasina kadar kesmek istiyorum windows movie maker bu sekilde yapmiyor, bastan kesiyor. ya da ben bulamadim smile.gif

Virtualdubmod ile yapabilirsin. Filmin istediğinyerine bir başlangıç ve bitiş markeri koyar ve ayırıp save edebilrisin. İstersen görüntü ve seside birbirinden ayırabilirsin. Bütün parçalaı bu şekilde ayırduktan sonra dikkat edeceğin şey birleştirmeden önce hepsini aynı teknik özelliklerde encode etmelisin herhangi bir encoder ile. Bu da Virtualdubmod ile yapılabilir yine.

Sonra hepsini Virtualdubmod ile birleştirebilirsin.
Movie mania
QUOTE(Putte @ Nov 1 2009, 09:05 PM) *
Virtualdubmod ile yapabilirsin. Filmin istediğinyerine bir başlangıç ve bitiş markeri koyar ve ayırıp save edebilrisin. İstersen görüntü ve seside birbirinden ayırabilirsin. Bütün parçalaı bu şekilde ayırduktan sonra dikkat edeceğin şey birleştirmeden önce hepsini aynı teknik özelliklerde encode etmelisin herhangi bir encoder ile. Bu da Virtualdubmod ile yapılabilir yine.

Sonra hepsini Virtualdubmod ile birleştirebilirsin.

oh super hemen bakayim tesekkurler abi.
Putte
QUOTE(Movie mania @ Nov 1 2009, 10:11 PM) *
oh super hemen bakayim tesekkurler abi.

Clipler konusunda en meraklı ve deneyimli kardeşimiz @Léo dur. Kendisiyle temasa geçmeni tavsiye ederim.
KaßuS
QUOTE(Movie mania @ Nov 1 2009, 07:57 PM) *

Evet bulamamışsın istediğin gibi videoları kırpabilirsin. smile.gif Biraz daha kurcala istersen. smile.gif Sadece kesme yapmak için AVI & MPEG Splitter programı işine yarayacaktır. Gayet kolay kullanımı olan bir program. smile.gif
kurşunkale
Bu kafamdaki dusunceyi gerceklestirebilecegim bir program tavsiye edecek olan var mi?

Bende ''Ulead Video Studio'' programını önereceğim. İstediğin gibi kes montajını yap, istersen ses, müzik, efekt ekle.

Programda zorluk çekecek olursan arama moturuna ''Ulead video studio dersleri'' diye yaz sana bir çok yardımcı kaynak site bulacaksındır.
Movie mania
QUOTE(kurşunkale @ Nov 2 2009, 09:59 AM) *
Bende ''Ulead Video Studio'' programını önereceğim. İstediğin gibi kes montajını yap, istersen ses, müzik, efekt ekle.

Programda zorluk çekecek olursan arama moturuna ''Ulead video studio dersleri'' diye yaz sana bir çok yardımcı kaynak site bulacaksındır.

Tesekkur ederim. Bu programi da kurup deneyecegim.
Putte
QUOTE(Movie mania @ Nov 2 2009, 06:09 PM) *
Tesekkur ederim. Bu programi da kurup deneyecegim.

İyi bir programdır.
Mujdat6
Total converter işini görebilir thinking.gif ve yada Windows movie maker smile.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.