Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: DVD Kopyalama Programı
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
thecomedian
Selamlar. Ben DVD'leri sorunsuz bir şekilde kopyalayabilen bir program arıyorum. İstemediğim kısımları(örneğin menüden önce gelen fragman vs.) çıkarabilmek istiyorum. Önerisi olan yazarsa çok sevinirim...

(Bu arada başlıkta imla hatası yapmışım ''kopyalama'' olacaktı)
Putte
QUOTE(thecomedian @ Oct 2 2009, 08:55 PM) *
Selamlar. Ben DVD'leri sorunsuz bir şekilde kopyalayabilen bir program arıyorum. İstemediğim kısımları(örneğin menüden önce gelen fragman vs.) çıkarabilmek istiyorum. Önerisi olan yazarsa çok sevinirim...

(Bu arada başlıkta imla hatası yapmışım ''kopyalama'' olacaktı)

Doğrudan DVD kopyalayan çok sayıda program var. Ancak üzerinde oynayacaksan Dvdshrink gibi programları da tavsiye ederim. Alternatifler o kadar çok ki. Deneyip size arayüzü sıcak geleni kendiniz seçin derim.
silahsor
Ben de dvdshrink'i öneririm. Zamanında kullandığım bir de Clonedvd vardı ama onda herşey biraz fazla otomatik. Dvdshrink'te daha fazla ayrıntıya müdahale edebiliyorsunuz.
thecomedian
Çok teşekkürler. DVDshrink'i indirdim. Ses ve altyazıyı seçebiliyorum ama extaras'daki istemediğim kısımları tümden çıkartamıyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Olmazsa başka program deneyeceğim.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.