Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Seedbox FTP hızı
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
obsidian99
Arkadaşlar nette sorunumun cozumunu bulamadım üye olup burada sormak istedim.

Seedboxdaki dosyaları FTP ile kendi bilgisayarıma cekerken dosya basına en fazla 150-160k hız goruyorum (filezilla ,3dftp vs..)
Eğer fleshget yada cuteftp icindeki multipart kullanırsam dosyaya coklu baglantı saglıyor ve download hızım 500-600k kadar olabiliyor neredeyse olayı çözdüm sanmıştım.

Yalnız bu seferde çekilen filmlerde bozukluk var ileri geri oynatırken donma ve atlama yapıyor filmler

Internet hızım 8mbps ;seedbox ise 100/100 mbps olay bağlantı hızlarında değil.

Seedbox kullanan arkadaslar bu durumu nasıl cozuyorlar acaba.
MaDCoNi
Bu konuda tam olarak bilgi sahibi değilim ama böyle bir şeyi daha önce okumuştum sanırım.
Olay hız limitlemesi /ftp hızı yani) ile ilgili olabilir. Yani seedbox'ı aldığınız yere bir sorun derim bu olayı. Onlar çok daha iyi bilirler bu işi.

Daha bilgili bir arkadaşımız sorunuza cevap verene kadar, size kolay gelsin diyorum.
obsidian99
Arkadaşlar kendi sorumu kendim cevaplayım.

Ben seedbox'ımı OVH hizmeti olarak alıyorum. OVH nin fransa ve yakın civarlarındaki ülkeler haricindeki bağlantısı düşük sayılır.
Ayrıca OVH haklı nedenlerden dolayı türk kullanıcılarınıda banlemis forumlardan okuduğum kadarı ile ;
o yüzden ne kullanılırsa kullanılsın yada ayar yapılsın dosya basına FTP transferinde 160k üstü göremiyoruz.

Burdan kendi hızınızıda test edebilirsiniz: ftp://ftp.ovh.net/test.bin (Dosyayı çekenkenki hızınız neyse ovh bağlantı hızınızda o kadar demektir)

OVH hizmeti super ötesi tabi ;download/upload cok beğendim. FTP sorunu cıkmasa idi herkesede tavsiye ederdim.

Konu kapanmıştır.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.