Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Sadece Altyazı çeviriyorum,
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
bahadrix
Çeviri yaptım yarısı bitti, yayınlatmak için kırk takla atmak gerikiyomuş sonradan öğrendim kötü oldu. Emekler boşa gitmez inşallah. İnsanlar faydalansın istedik ama, alt yazı gönderecek üye olmak için talepte bulunabilecek bir üye bile değilim, ben ne kadar da lümpen mişim meğer..

Benim şimdi çevirdiğim altyazının divxplanet'te yayınlanması için ne yapmam gerekiyor? Buradaki DivX ALTYAZI Paylaşım Alanı adlı bölümünüze göndersek yeterli midir? Çünkü benim hiç bir foruma üye olmak gibi bir isteğim yok. Sadece çevirdiğim alt yazıdan insanlar faydalansın istiyorum. O yuzden DP kendi forumuna üye olmasam da olur.

Belki binlerce defa sorulan bir sorudur bu ama iyi niyetliyse insanlar ivediklikle cevap vereceklerdir elbet.

Teşekkürler
Kraken
Çevirdiğin filmin adını, fps'sini ver. Çevirdiğin altyazıyı rapidshare, netload, megaupload gibi bir server'a yükle. Linkini ver, yöneticiler ana forumda yayınlar.
bahadrix
Bu bilgileri nereye veriyoruz, bir de yöneticinin adıyla mı yayınlanıyor bu durumda?
Kraken
Burdan bir başlık açıp bilgileri verebilirsiniz.
Yönetici adıyla değil çevirmen adıyla yayınlanır.
Daha önce alt yazı paylaşımı yapmış arkadaşların başlıklarını inceleyebilirsiniz.
dinosaurus
Sen altyazını paylaş yeter, kırk takla atmana gerek yok. Emekler boşa gitmez... divxplanet.gif
SmokeKnows
Bende DP ana forum üyesi değilim, başvurudada bulunmadım, burada yayınlıyorum çevirilerimi ve senkronlarımı, çevirilerim ana forumda benim adımla yayınlanıyor, hiçte şikayetim yok.
bahadrix
teşekkürler sanalberkan, bende aynı smokeknows gibi yapacağım bu durumda
Kraken
@bahadrix çevirilerin için şimdiden kolay gelsin smile.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.