Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: MKV Boyut Küçültme?
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
thecomedian
Selamlar. Geçenlerde Terminator SCC'nin 720p bölümlerini indirmiştim. Bölümler 45 dk. 1100 mb. büyüklüğünde. Bunları DVD'ye aktarırken sığması için boyutu biraz küçültmem lazım.
Acaba 1100 mb'yi 815 mb kadar küçültmek için hangi programı kullanmalıyım? Çözünürlükten taviz vermeden bitrate oranını düşünerek yapmak istiyorum bunu. MeGUI ile yapılabiliyor sanırım. MeGUI kullanmayı bilen ya da başka bir program önerebilecek biri cevap yazarsa çok sevinirim. confused1.gif
KaßuS
Aşağıdaki linklerin herhangi bir tanesini indir.

http://www.autogk.me.uk/index.ph ... =viewdownload&cid=1

Programı yükledikten sonra açılan pencereden önce input files yere basarak dönüştüreceğin video'yu seç. Daha sonra aşağıda bulunan costume size yazan yerden video'nun boyutunu istediğin değeri seç sağdaki add job ve start'a tıkladığın zaman kendisi otomatik video'yu istediğin boyuta dönüştürecektir...

Target Quality'i seçip değeri belli edersen video kalitesini istediğin seviyeye düşürebilirsin...
thecomedian
Cevap için teşekkürler. Fakat AutoGK mkv olarak da boyut küçültüyor mu? Yoksa divx olarak mı encode ediyor?
thecomedian
Auto GK mkv dosyalarını görmüyor. Acaba Auto GK'ye mkv atmanın bir yolu var mı? Ya da mkv gören sürümü?
Quezacotl
Staxrip programını kullanabilirsiniz boyut küçültme işlemi için. Rehberleri vardır, google'dan aratırsanız çıkar büyük ihtimal.
thecomedian
QUOTE(Quezacotl @ Aug 13 2009, 09:47 PM) *
Staxrip programını kullanabilirsiniz boyut küçültme işlemi için. Rehberleri vardır, google'dan aratırsanız çıkar büyük ihtimal.

Teşekkürler kullanışlı programa benziyor.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.