Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: DVD Filmleri Bilgisayara Aktarmak
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
kelim
Bu başka bir konun altında idi ama cevap verilmedi. Bu yüzden ayrı bir konu yaptım. Yardım istiyorum.
Benim DVD Player TV'den aldığım programı bir DVD'ye kaydedyor ve sonlandırdığımda klasik bir DVD film gibi oluyor. Ayrıca elimde de birçok DVD film var. BUnları bilgisayarıma atacağım bir program var mı? Mesela VCD filmler için Virtual Dup olmalı galiba. Ama onda da denedim tüm VCD'yi atmıyor. Parçalıyor. Peki DVD için ne olabilir?

Yani filmlerimi AVİ yapıp nasıl paylaşırım.

Teşekkürler
KaßuS
DVD filmleri bilgisayarına atmak için bir programa ihtiyacın yok DVD'nin içine girip ''VIDEO_TS'' klasörüne girersen ve oradaki ''VTS_01_'' veya ''VTS_02_'' gibi dosyalar video dosyalarıdır zaten boyutlarından veya tıkladığında anlaşılır.Bu dosyaları bilgisayarına atabilirsin böyle parça parça olmasını istemiyorsan ''VOBMerge 2.50'' veya ''Join VOB Files Tool 1.0'' gibi programlar ile bunları birleştirebilirsin.Ama bu işlem senin TV'den çektiğin DVD'ler için sağlıklıdır.Altyazılı veya menülü DVD'lerde uygularsan altyazı ve menüyü kaybedersin.

VCD filmler için bir programa ihtiyacın yok ''MPEGAV'' klasörünün içindeki ''AVSEQ01'' dosyasını bilgisayarına atman yeterli olacaktır.
kelim
QUOTE(KaßuS @ Jul 28 2009, 06:17 PM) *
DVD filmleri bilgisayarına atmak için bir programa ihtiyacın yok DVD'nin içine girip ''VIDEO_TS'' klasörüne girersen ve oradaki ''VTS_01_'' veya ''VTS_02_'' gibi dosyalar video dosyalarıdır zaten boyutlarından veya tıkladığında anlaşılır.Bu dosyaları bilgisayarına atabilirsin böyle parça parça olmasını istemiyorsan ''VOBMerge 2.50'' veya ''Join VOB Files Tool 1.0'' gibi programlar ile bunları birleştirebilirsin.Ama bu işlem senin TV'den çektiğin DVD'ler için sağlıklıdır.Altyazılı veya menülü DVD'lerde uygularsan altyazı ve menüyü kaybedersin.

VCD filmler için bir programa ihtiyacın yok ''MPEGAV'' klasörünün içindeki ''AVSEQ01'' dosyasını bilgisayarına atman yeterli olacaktır.

Dostum zahmet edip cevap verdiğin için teşekkürler. Buraya kadar tamam ancak ben özellikle hani paylaşma ve yer darlığını halledebilmek için... avi uzantılı olarak saklayabilir miyim? Ya da nasıl avi'ye çevirebilirim. Bu noktada yardımcı olursanız sevinirim,
1023
Çeşit çeşit converterler var. Onlarla çevirebilirsiniz.
kurşunkale
Total video converter adlı proğramı bir dene, ben indirip kurdum ama denemedim daha, indirdiğim yerdeki açıklamalarda övgü ile bahsediyorlardı...
REPUBLIC
QUOTE(kelim @ Jul 29 2009, 01:17 PM) *
Dostum zahmet edip cevap verdiğin için teşekkürler. Buraya kadar tamam ancak ben özellikle hani paylaşma ve yer darlığını halledebilmek için... avi uzantılı olarak saklayabilir miyim? Ya da nasıl avi'ye çevirebilirim. Bu noktada yardımcı olursanız sevinirim,

Kolay gelsin ,
bu programı şiddetle tavsiye ederim Allok Video to MP4 Converter süper ötesi program.
İstediğin hertür formata çeviriyor.çok kullanışlı..
eayhan
Merhaba DVD filmleri avi formatına cevirebilcek basit bir program yokmu ... anltımlı olarak yardımcı olabilirmisiniz.. teşekkürler...

icarus
QUOTE(eayhan @ Aug 17 2010, 01:04 AM) *
Merhaba DVD filmleri avi formatına cevirebilcek basit bir program yokmu ... anltımlı olarak yardımcı olabilirmisiniz.. teşekkürler...

WinAVI Video Converter isimli bir program çok basit ve kullanışlı.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.