Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: utorrent 1.8.3 bir sorun.
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
12TB0474
Selamlar, yeni sürüm utorrent 1.8.3 yazılımını kurdum. Yıllardır kullanıyorum ama ufak bir sıkıntı yaşamaya başladım bu sürümde. Muhtemelen bir ayarı var ama ben onu bulamadım. Üye olduğum siteden indireceğim dosyanın küçük .torrent dosyasını indiriyorum. Bunu utorrent programına ekliyorum ve dosyayı indirmeye başlıyorum, burada bir sıkıntı yok. Fakat ben dosyayı indirmeye başlayınca, siteden indirdiğim .torrent dosyasını silerim genelde işim kalmadığı için. Fakat yeni sürümde, utorrent programını kapatıp açtığımda, kaldığı yerden devam etmesi gereken dosya, .torrent dosyasını bulamadı diyerek hata mesajı veriyor ve downloada başlamıyor. İllaki o küçük dosyanın bulunması gerekiyor artık. Bundan kurtulmanın bir yolu var mı? Bir kere ekleyeyim sonra .torrenti sileyim gitsin.
Oğuzhan
Vuze'daki bir özellik .torrent dosyasını ayrı bir dizine alıyor. Böylece sorunsuz devam ediyor. Muhtemelen eski uTorrent sürümleri de böyle yapıyormuş, siz farkında değilmişsiniz çünkü .torrent dosyası olmadığı zaman gerçekten de öyle bir hata vermesi gerekiyor programın. Ayarlarda böyle bir seçenek ararsanız çözüme varabilirsiniz belki. smile.gif
12TB0474
Hayır siliyordum ben eski sürümlerde.
Quezacotl
Haklısın, eski sürümlerde silinebiliyor. Ben şu an 1.8.2'yi kullanıyorum. Dediğin sorun ilginç geldi açıkçası. Olmaması lazım ama 1.8.3 yüklemeden bilemeyiz tabii.
Oğuzhan
Ben zaten silseniz çalışmazdı demedim ki. smile.gif Program o dosyayı bir yere saklıyordur dedim. Yahut dosyanın bilgisini saklıyordur. Aksi halde o dosya/bilgi saklanmadan tracker adresi gibi verilere ulaşamaz program.

Vuze'daki bir özellik .torrent dosyasını ayrı bir dizine alıyor. ... Muhtemelen eski uTorrent sürümleri de böyle yapıyormuş ...
12TB0474
Şimdiki neden saklamıyor o zamanda cinslik yapıyor? Bildiğinden mi yazıyorsun yoksa fikir yürüterek yardımcı olmaya mı çalışıyorsun onu anlamadım?
Quezacotl
Peki eskisi yapıyorsa yenisi niye yapmıyor? smile.gif

Ek: 12TB0474'ünküyle aynı doğrultuda olmuş sorum. smile.gif
12TB0474
Buldum buldum gerek kalmadı, ayarlarda .torrent depola diye bir yer atadım, silmeme rağmen programı kapatıp açınca download devam etti. Teşekkürler.
Ek: Oğuzhan senin dediğin şekilde oluyor muhtemelen.
-273
Oğuzhan torrent master ya. biggrin.gif Adam biliyordur. oleyo.gif
dexterbk
Ben 1,8,2'yi kullanıyorum. .torrent dosyasını sildiğim zaman dosyayı indirmiyor kırmızı ok'a dönüşüyor. Eski sürümlerinde de öyle diye hatırlıyorum. Ben masaüstünde TRNT diye bir klasör koydum. Dosyayı indirip işim bitene kadar .torrent dosyasını burda saklıyorum.
mirsat
Bende o dosyaların tamamı yedekli. NE zaman ne inidrmişim ne indirmemişim takip edebiliyorum. Geçen sene indirdiklerim bile duruyor. Çok yer kaplamadığından sıkıntı yapmıyor.
Gurki
QUOTE(12TB0474 @ Jul 11 2009, 10:48 PM) *
Şimdiki neden saklamıyor o zamanda cinslik yapıyor? Bildiğinden mi yazıyorsun yoksa fikir yürüterek yardımcı olmaya mı çalışıyorsun onu anlamadım?

Vallahi programın dili olsa. " Cinslik yapma silme şu torrenti kardeşim" derdi sana Oleyooooooooooooo.gif.png
12TB0474
Silerim ben üstadım, gıcığım, batıyor bana öyle boş boş duran dosya smile.gif Netekimmn siliyorum artık smile.gif
Oğuzhan
QUOTE(12TB0474 @ Jul 11 2009, 10:48 PM) *

Fikir yürütüyordum, sanırım doğru da çıkmış tahminim. Çözmenize sevindim. smile.gif

QUOTE(-273 @ Jul 12 2009, 10:47 AM) *
Oğuzhan torrent master ya. biggrin.gif Adam biliyordur. oleyo.gif

Arkadaş sen Ankara'da değil misin çık gez hava al ne işin var nette? bottom.gif İzmir'e dönünce sıcaktan çıkamayacaksın zaten bir yere merak etme. oleyo2.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.