Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Üyelik Talebim
DP Bonus > DivXPLANET.Com Üyelik Talepleri > DP Üyelik Talepleri > Tamamlananlar
Risendark
Niçin üye olmak istiyorsunuz?: Uzun zamandır film-dizi izliyorum. Artık yavaştan altyazı işine girdim. DP'ye üye olup çevirilerimi hem orada paylaşmak hem de biraz daha uzmanlaşmak istiyorum. Tabii paylaşımlarım da olacak.
Etkilendiğiniz film ve diziler: LOTR, Prestige. Diziler: Lost, Supernatural, Rome...
Beğendiğiniz yönetmenler: Steven Spielberg, Peter Jackson.
Sık ziyaret ettiğiniz siteler:Rlslog, Milliyet, Ekşi sözlük.
Varsa DP üyesi referansınız:Lostris
Varsa bildiğiniz yabancı diller:İngilizce(iyi)
Altyazı senkron konusunda bilgi düzeyiniz: Senkron yapabilirim. Bölme işlemini de yapabilirim sanırım.
Herhangi bir dilden Türkçe Altyazı çevirdiniz mi?: Robin Hood çevirilerim devam ediyor. 4 bölüm çevirdim şu ana kadar. 2si sitede. Friday Night Lights 3. sezon son 3 bölüm altyazını çevirdim. Lostris ile Harper's Island'ın 11. bölümün altyazısını birlikte çevirmiştik. Bir de Pembe Panter 2'yi çevirmiştim (ilk film çevirimdi) ama onda hatalarım çok olmuştu.

Not: Biraz erken olduğunu biliyorum. Yine de açtım. Umarım kısa zamanda kabul olur. Bir de mümkünse kabul edildiğim zaman nickimin FexleR olarak değişmesini istiyorum. Olmazsa da problem değil.
Lostris
Kısa sürede başarılı çevirilere imza atan, her çeviride kendini biraz daha geliştiren, bu sırada da efendiliğinden ve mütevaziliğinden ödün vermeyen biri olarak umarım kısa sürede Dp ana forumunda aramıza katılırsın smile.gif
Risendark
Teşekkür ederim. Umarım kısa sürede sonuçlanır. papatya.gif
-273
Önemli olan en kısa sürede olumlu sonuçlanması bence. smile.gif

Lostris de referans olduysa bence olumlu olmaması için bir neden yok.
Gurki
Haydi hayırlısı. Baklavaları isteriz oleyo11.gif
Risendark
Kabul olduktan sonra ne demek smile.gif
KaßuS
Hadi hayırlısı smile.gif Sayende Lostris'ide burada gördük smile.gif
Oğuzhan
Hayırlı olsun flowers.gif
icarus
Kabul olunursa şimdiden teşekkürler flowers.gif
GunsLinGeR
Üyeliğiniz açılmıştır. Gerekli bilgiler öm ile bildirilecektir. Hoş geldiniz. flowers.gif
ceyyhun
QUOTE(fexler @ Jul 1 2009, 05:12 PM) *
Kabul olduktan sonra ne demek smile.gif

QUOTE(GunsLinGeR @ Jul 2 2009, 10:38 PM) *
Üyeliğiniz açılmıştır. Gerekli bilgiler öm ile bildirilecektir. Hoş geldiniz. flowers.gif

Baklavalar yoldadır heralde, Güllüoğlu olsun tongue.gif oleyo2.gif
Risendark
Tekrar teşekkür ederim. DP'de sanırım buluşmalar oluyor. Oraya kadar gelirsem söz baklava da getiririm oleyo2.gif oleyo2.gif oleyo2.gif
-273
Hoşgeldin fexler. flowers.gif
cabbaristan
Tebrikler Fexler. flowers.gif

wink.gif
jsk
Quezacotl
Hayırlı olsun, tebrikler... flowers.gif
selcukcuk
Tebrikler! Hayırlı olsun. flowers.gif
KaßuS
Lostris
Tebrik ederim, hayırlı olsun smile.gif
Johnny Mo
QUOTE(fexler @ Jul 3 2009, 12:32 AM) *
Tekrar teşekkür ederim. DP'de sanırım buluşmalar oluyor. Oraya kadar gelirsem söz baklava da getiririm oleyo2.gif oleyo2.gif oleyo2.gif

Hayırlı olsun. Ankara buluşmalarında çekirdek çitleniyordu, sayende sınıf atlayacağız inşallah.
smoyl
Aramıza hoşgeldiniz. Hayırlı olsun. flowers.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.