Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: divxplanette çevrilmekte olan bir film hakkında
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
SmokeKnows
divxplanette uzun zamandır beklediğim "this sporting life" filminin çevirisine 24.05.2009'da başlandığını gördüm, sevindim

http://divxplanet.com/sub/m/11995/This-Sporting-Life.html

ama hala %20 civarında görünüyor, zaten ağır bir film, ağır ağır çevirmesini anlıyorumda sorum şu;

bu çevirmen arkadaşa (Çeviren :f. ironstone) ulaşıp yardımcı olmak istiyorum nasıl yaparım?

eğer böyle bir olanak yoksa sıfırdan kendim başlayacağım

selamlar
ceyyhun
Arkadaşa özelden mesaj yazdım, cevap geldiğinde seninle paylaşırım. smile.gif

İlave: Gelen cevabı hemen paylaşayım...

Bu filmin çevirisini üstlenirken yakında başlayacağım diye belirtmiştim. Malum, güncel bir film değil ve dili ağır. Bu nedenle çeviriyi yavaştan başladım. DP Bonus'taki arkadaş filmin çevirisinin tamamlanması için biraz daha sabretmeli. smile.gif Sabretmeyip de sıfırdan başlayacaksa, bu zamana kadar neredeymiş derim biggrin.gif Yardm edebileceğini düşündüğüm zaman arkadaşa senin aracılığınla ileitirim.

Kendin çevirmeye başlayabilirsin, öyle bir kısıtlama tabii ki yok. Şimdiden kolay gelsin diyeyim smile.gif
SmokeKnows
QUOTE(ceyyhun @ Jun 23 2009, 11:43 PM) *
Arkadaşa özelden mesaj yazdım, cevap geldiğinde seninle paylaşırım. smile.gif

İlave: Gelen cevabı hemen paylaşayım...

Kendin çevirmeye başlayabilirsin, öyle bir kısıtlama tabii ki yok. Şimdiden kolay gelsin diyeyim smile.gif

teşekkürler
-273
Tam olarak bilmiyorum ama sanırım arkadaşımız duyuruyu yaptıysa, altyazıyı foruma yüklemeniz sakıncalı olabilir. Çevirirsen kendin izlersin, burdan da paylaşırsın diye düşünüyorum.Ama yinede biraz sabretmeni öneriyorum. Yanılıyorsam düzeltin lütfen.
zisxiri
QUOTE(-273 @ Jun 24 2009, 10:58 AM) *
Tam olarak bilmiyorum ama sanırım arkadaşımız duyuruyu yaptıysa, altyazıyı foruma yüklemeniz sakıncalı olabilir. Çevirirsen kendin izlersin, burdan da paylaşırsın diye düşünüyorum.Ama yinede biraz sabretmeni öneriyorum. Yanılıyorsam düzeltin lütfen.

Dp de çevirmen maskına sahip olan ceyyhun arkadaşımızın da dediği gibi ''Kendin çevirmeye başlayabilirsin, öyle bir kısıtlama tabii ki yok'', yani isteyen istediği filmi çevirip paylaşabilir, sorun olmaz.
SmokeKnows
f. ironstone arkadaşımızın yaptığı fls sürümüne uygun 2 cd'lik çeviri,

bende,

This.Sporting.Life.1963.Lindsay.Anderson.Divx5

sürümüne uygun çeviriyi yapacağım,

böylece hem arakadaşıma ayıp etmemiş olurum, hemde farklı bir sürüm farklı bir çeviri olabilir diye düşünüyorum

selamlar
SmokeKnows
çeviriyi tamamlayarak siteye yükledim, diğer arkadaşımızada umarım yardımı olur.
dede korkut
http://divxplanet.com/sub/m/11995/This-Sporting-Life.html

Galiba yüklenmemiş veya silinmiş...
SmokeKnows
oraya değil buraya yükledim smile.gif
dede korkut
Pardon... smile.gif
Gurki
Dp olmadığı için yükleyememiş buraya yüklemiş sanırım.
SmokeKnows
QUOTE(Gurki55 @ Jul 16 2009, 12:43 AM) *
Dp olmadığı için yükleyememiş buraya yüklemiş sanırım.

doğru... smile.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.