12TB0474
Jul 5 2009, 11:21 AM
KMPlayer kullanıyorum artık, her türlü özelliği var.
1023
Jul 5 2009, 02:36 PM
Bsplayer.
-andromeda-
Jul 5 2009, 06:11 PM
BSplayer,Gom Player,Kodec ve VLC'nin laptopda yüklü olmasına karşın ilk aklıma gelen hep BSplayer oluyor...
kurşunkale
Jul 8 2009, 09:51 AM
Birçok player proğramı bende mevcut Corel windvd, Gom player, BS. player, Windows Media player, Media player classic, Real player, Quick time player, Nero show time, KMPlayer bunların içinden tavsiye edeceğim KMPlayer hem kullanışlı, bütün formatları sorunsuz okuyor, sistemi kasmıyor (duraksamalar olmuyor), hemde güzel bir arayüzü var. Ben KMPlayer'i çok beğendim, tavsiye ederim...
kedi89
Aug 11 2009, 03:30 PM
Bilgisayarda nerden baksam 6 tane filan vardır ama en iyisi BS ve son zamanlarda keşfettiğim Zoom Player diye bir program.
thecomedian
Aug 12 2009, 12:50 PM
Genelde BS Player kullanıyorum. Ama mkv formatındaki HD videolar için VLC Player'ı tavsiye ederim. KMplayer'da HD izlerken bazen ses kayması oluyor. VLC'de hiç bir soruna rastlamadım.
nalmmes
Aug 12 2009, 01:08 PM
Ben de 2 senedir Bsplayer kullanıyorum. Aslında çok memnunum genel olarak. Ama yeni yüklediğim sürümünde ok tuşlarım garip garip işler yapıyor. Eskiden 2 sn ileri atardı şimdi bazen 10 bazen 5. Bişey anlamadım. Ayarlarını biraz kurcaladım ama bulamadımda. Yeni bir programa geçebilirim.
linuxlist
Aug 24 2009, 11:49 AM
*** Oynatıcı olarak benim favorim VLC.
Artıları:
- Kurulum bile gerektirmeden direk USB'den çift tıklayıp her bilgisayarda filmi izleyebilme
- Codec modec istememesi
- Son versiyonlarda film başladıktan sonra diğer oynatıcılarda olduğu gibi altyazı dosyası yükleyebilme
- Klavye kısayollarının çok pratik olması
- Uzaktan kumanda ile kullanıma uygun COM mesajlaşma desteği
- Sık güncellenmesi
- Özgür yazılım olması (hem bedava ve hem de daha fazlası)
Eksileri:
- 0.9 serisi ile başlayan büyük mkv dosyalarını oynatmama problemi
- Altyazıları illa filmin içine koyma gayreti (alttaki üstteki simsiyah boşluklar ne güne duruyor kardeşim)
- VCD oynatırken sinir bozması
*** Oynatıcı olarak değil ama tam teşekküllü medya merkezi olarak XBMC vazgeçilmezim bu aralar.
Artıları:
- En baba Home Theater sistemini kıskandıracak basitlikte ve güzellikte menüleri
- Widescreen'e tam oturan arabirim
- Televizyonumun uzaktan kumandası ile mükemmel uyum (araya koyduğum programlar sayesinde)
- Codec modec istememesi
- Hava durumundan tut fotoğraf arşivime kadar hepsiyle başa çıkması
- Yeni inen filmler için kendiliğinden gidip internetten sağdan soldan DVD kapağı, içerik bilgileri Fanart resimler indirmesi
- Altyazıların kolaylıkla ayarlanması
- Gelen misafirlerin LCD'ye bilgisayar bağlandığını anlamamaları ve DVD oynatıcımın markasını sormaları
Eksileri:
- Altyazının illa film ile aynı isimde olma arzusu (uzantı sorunu yok, sub/srt vs kaprisi yapmıyor)
- Öntanımlı gelen ayarların benim orta seviye ekran kartımda bile lük kaçması (kolaylıkla değiştirilip mükemmel görüntü yine elde edilebiliyor)
- Müzik dinlemek için hantal arabirim
thecomedian
Aug 24 2009, 07:28 PM
Aslında .mkv'lerde BSplayer da iyi. Sadece ses yüksletmesi çok düşük. En iyi ses VLC ve KMPlayer'da. MPC'nin de mkv'lerde perfonmansı iyi.
thirdang3l
Sep 11 2009, 11:55 PM
Sistemimde k lite codec kurulu ve sadece windows media player kullanıyorum.Açıkçası şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.
st71
Sep 26 2009, 10:58 PM
GOM Player'ı tavsiye ederim.
Video dosyalarını açmada sorun yaşamadım.
Filmi durdurup-başlatmak, full ekran yapmak, scrool ile filmi ileri geri sarmak film seyrederken yaptığım bütün işlemleri sadece mouse ile yapabiliyorum.
Quivalen
Oct 9 2009, 01:15 PM
BSPlayer tek geçerim
u_ka_
Oct 9 2009, 01:40 PM
BSPlayer + GOM Player + K-lite codec pack = Herşey yolunda
CHaleY
Oct 9 2009, 02:27 PM
BS çok dandik bana göre, k lite mega da bir film izlemek için fazla işlevsel. O yüzden Gom veya media player iyidir, fazla kasmaya gerek yok.
lznuscr
Oct 16 2009, 12:51 PM
MPC
ManicDepressivE
Oct 21 2009, 03:46 AM
Bs Player kullanıyorum genelde ama gom player da yabana atılmamalı bence.
GaZoZ_KaPaĞı
Oct 21 2009, 04:40 PM
QUOTE (Quivalen @ Oct 9 2009, 02:15 PM)

BSPlayer tek geçerim
Aynen.
SmokeKnows
Oct 21 2009, 08:09 PM
QUOTE(Quivalen @ Oct 9 2009, 02:15 PM)

BSPlayer tek geçerim
Hâlâ aynı,
Movie mania
Oct 29 2009, 09:16 PM
Bs Player kullaniyorum. Bir sinema izleyicisinin her turlu istegine cevap verebilen guzel bir program. ustelik online altyazi bulma destegine sahip oldukca kullanisli.
crocodilex
Nov 16 2009, 10:14 PM
bsplayer, ötesi yok
Dr_Jekyll
Nov 16 2009, 10:31 PM
QUOTE(crocodilex @ Nov 16 2009, 10:14 PM)

bsplayer, ötesi yok

KMPlayer kullandın mı hiç?
Léo
Nov 17 2009, 11:57 AM
DVD ye karşıyız, BS pro'nun hastasıyız!

Birçok player var bende. Filmlerde (Bluray) sadece BS ve GOM kullanıyorum. Diğerlerinede ayıp olmasın diye arada sırada tıklıyorum.
1023
Nov 17 2009, 08:55 PM
Bs Player

Dvd, vcd farketmez. Bs Player affetmez.
SarıÇin
Nov 17 2009, 09:33 PM
Sadelikten yanayım
K-lite codec hastayım.
the_island
Nov 19 2009, 08:15 AM
BSPlayer ve K-lite Codec paketiniz varsa film izlerken keyfiniz yerinde demektir.
emrahfb
Nov 19 2009, 11:00 AM
Gom Player + The KM Player.
By_Click
Nov 23 2009, 04:58 PM
Kmplayer...
zanshin
Nov 27 2009, 08:50 AM
QUOTE(McCandless @ Feb 26 2009, 07:52 PM)

Ben GOM Player kullanıyorum. Codec pack de yüklü bilgisayarımda. Gayet memnunum.

Bir aralar bende KM Player kullanıyordum,fakat bir gün ekran çok küçüldü.Tam ekrana bir türlü getiremiyordum.Ondan sonra GOM Player kullanmaya başladım.Tabi ki codec ile birlikte
yukonyukon
Nov 28 2009, 03:19 PM
Onlarca player denedim en temizi GomPlayer.
umuter
Dec 3 2009, 02:41 PM
KMPlayer dışında hepsini denediğimi sanıyorum.Nero Show Time,Windows Media Player,QuickTime Player,Media Player Klasik,BSplayer,
GomPlayer,Winamp,VLC player,Total Video Player,AIMP2,Cyberlink PowerDVD,Real Player,JetAudio + K Litte Mega Codec. (Bazılarında Codec lazım olmuyor.)
Ama en çok GomPlayer hoşuma gidiyor.Hem arayüzü, hem alt yazı görüntüsü çok iyi bence.
KMPlayer denemeyi düşünüyorum.Sanırım o da codec gerektirmiyor.
Proxasin
Dec 9 2009, 09:05 PM
Media Player Classic+ffdshow+ac3filter+haali
Her şeyi sorunsuz açıyor bu dörtlü. Ayrıca çok az ram kullandığı için bayağı da performanslı oluyor.
CgtyKy
Dec 11 2009, 06:54 PM
Combined Community Codec Pack kurmanı tavsiye ederim

Media Player Classic'de CCCP ile geliyor ve özellikle anime cevirilerinde, benimde içinde bulundugum fansub grubu gibi türkçe karakter kullanımına önem veren grupların çevirilerinde, sorunda yaşamamış olursun.
alis33
Dec 15 2009, 08:16 PM
Ben Bs Player kullanıyorum ve memnunum.
raptiye-
Apr 28 2010, 11:33 AM
Gomplayer kullanıyorum. Gayet kullanışlı.
Fikretyus
Apr 30 2010, 08:20 AM
VLC ve BS player kullanıyorum. KM player da denedim ama önceliğim daima BS
ylmz81
May 1 2010, 02:02 AM
Merhaba. Hemen hemen bütün player'ları kullandım ama nedense GOM'dan vazgeçemedim. En pratiği ve sorunsuzu olduğu için sanırım.
DETROVX
May 3 2010, 02:19 AM
Ben arayüz ve performans olarak en iyisi kmplayer diyorum. Altyazıları ve ekran boyutunu rahatça ayarlayabiliyorum, bsplayer'da bir türlü istediğim gibi yapamadığım işlemler bunlar.
ylmz81
May 12 2010, 02:42 PM
QUOTE(DETROVX @ May 3 2010, 03:19 AM)

Ben arayüz ve performans olarak en iyisi kmplayer diyorum. Altyazıları ve ekran boyutunu rahatça ayarlayabiliyorum, bsplayer'da bir türlü istediğim gibi yapamadığım işlemler bunlar.
Neden GOM değil? Hem daha eski ve daha köklü hem de daha işlevsel. Sadece merakımdan soruyorum KM'yi GOM'dan üstün kılan nedir? Sadece öylesine bir tercih mi yoksa bilmediğim bir şey mi var? Çünkü KM yi kullandığımda görüntü bana biraz bulanık geldi. Acaba yapmam gereken bir ayar falan mı eksik?
memmeat
May 12 2010, 03:41 PM
Son sürüm VLC taraftarıyım.
ylmz81
May 12 2010, 11:49 PM
QUOTE(memmeat @ May 12 2010, 04:41 PM)

Son sürüm VLC taraftarıyım.
Biraz öznel bir değerlendirme olacak ama hayatımda ısınamadığım 2 player varsa biri BSplayer diğeri de (özellikle o saçma simgesi ve inanılmaz itici arayüzü ile) VLC player'dır. Ama sizin hoşunuza gidiyorsa iyi kullanımlar dilerim.
DETROVX
May 13 2010, 12:04 AM
Sadece arayüz.
Kmplayer yukarda yazdığım gibi arayüz olarak hoşuma gidiyor, menüler açıklayıcı ve işlevsel, özelleştirmesi kolay, ayarların çoğunu basit bir şekilde özelleştirebiliyorum, istediğim zaman sıfırlayabiliyorum.
Düşük sistemler ve küçük monitörler için ideal, çoğu filmi kasmadan oynatıyor. DVD ve .vob oynatımında vasat, x264 filmlerde dediğiniz gibi çok iyi değil ama monitörüm küçük, sistemim düşük olduğu için çok farketmiyor.
X264'ler için yaptığım özel bir ayar yok, video hesaplayıcıyı WMR9 yapınca renk daha canlı gibi olsa da doğallığı kaybediyor bence, overlay karıştırıcı olarak bıraktım.
Bu ayarlar bir şekilde gom player'da da yapılabiliyor ama sonuçta zevk meselesi, GOM dünyadaki en iyi görüntüyü sağlasa bile o arayüzle dönüp bakmam bile

Saygılar.
icarus
May 13 2010, 12:31 AM
Bs player PRO var hepsini sorunsuz bir şekilde izliyorum çokta memnunum.
ylmz81
May 13 2010, 11:35 AM
QUOTE(icarus @ May 13 2010, 01:31 AM)

Bs player PRO var hepsini sorunsuz bir şekilde izliyorum çokta memnunum.
Dünden beri BS Player ı kurcalıyorum. Gerçekten istemediğimden midir nedir sorun verip duruyor. VP6 hatası falan alıyorum. Sildim tekrar yükledim, codecleri de yükledim tekrar ama olmadı. Demek ki kısmet değilmiş. GOM a devam.
memmeat
May 13 2010, 11:44 AM
QUOTE(ylmz81 @ May 13 2010, 12:35 PM)

Dünden beri BS Player ı kurcalıyorum. Gerçekten istemediğimden midir nedir sorun verip duruyor. VP6 hatası falan alıyorum. Sildim tekrar yükledim, codecleri de yükledim tekrar ama olmadı. Demek ki kısmet değilmiş. GOM a devam.

ylmz81 bende şu GOM'u anlayamıyor o yüzden baktım en masum'u VLC geldi onu kullanim dedim
Byrm
May 17 2010, 07:32 PM
Ben film izlerken bs player anime izlerken media player classic kullanıyorum (çünkü bs player aegisubda yapılan kodları göstermiyor) ayrıca mpc' den çok memnunum.
MortaL
Jun 27 2010, 07:31 PM
Ağırlıklı olarak VLC Player + KMPlayer
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.