Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Saat simgesinin yanında internet hızını ve aylık download upload miktarını gösteren program
DP Bonus > Sohbet, Muhabbet ve Güncel Konular > Yardım Havuzu
crocodilex
Saat simgesinin yanında internet hızını ve aylık download upload miktarını gösteren program bir program arıyorum.Pc açılırken çalışşın ve üzerine geldiğimde bu değerleri otomatik olarak göstersin..Umarım anlatabilmişimdir.

McCandless
Dumeter adlı bir program var. İnternette bu isimle aratıp incele istersen. İşine yararmı bilmiyorum.
crocodilex
Bunu bir deneyeyim.teşekkürler
reflargon
Kesinlikle du meter i tavsiye ederim. Mevcut download upload hızını takip edebildiğin gibi ayrıntılarında bulunan istatistiklerden günlük aylık yapmış olduğun download niktarlarını da görebiliyorsun. Basit ve kullanışlıdır.
crocodilex
CODE
http://www.hexagora.com/en_dw_davperf.asp#

+ cpu ve ram kullanımı için tavsiye ederim
WormsOrginal
crocodilex bir de şöyle bir program var EyDsl tam istediğin gibi ama interneti aylık 3 gb limitli olanlar için ideal bir program ile ilgili kısa bir bilgi:

Limitli ADSL
kullanıcıları için harika bir kota bilgilendirme programı. Sıradışı bir görünüm, kolay kullanım, mükemmel hız, fatura hesaplama, geçmiş dönem transfer bilgileriniz.

Tüm bunlara kolayca ve üstelik güvenlik kodu girmenize gerek kalmadan erişebileceksiniz. Program sayesinde kullanım bilgilerinizin tüm ayrıntılarına, aylara göre dağılımına, ayrıntılı olarak aylara göre kullanım grafik bilgilerine, geçmiş dönem fatura bilgilerinize ve güncel fatura bilgilerinize kolayca ve anında ulaşabileceksiniz.

Link:http://depo.tamindir.com/dosyalar/program/14065-eydsl3-ttnet.rar
REPUBLIC
QUOTE(WormsOrginal @ Dec 22 2009, 02:45 PM) *
crocodilex bir de şöyle bir program var EyDsl tam istediğin gibi ama interneti aylık 3 gb limitli olanlar için ideal bir program ile ilgili kısa bir bilgi:

Limitli ADSL
kullanıcıları için harika bir kota bilgilendirme programı. Sıradışı bir görünüm, kolay kullanım, mükemmel hız, fatura hesaplama, geçmiş dönem transfer bilgileriniz.

Tüm bunlara kolayca ve üstelik güvenlik kodu girmenize gerek kalmadan erişebileceksiniz. Program sayesinde kullanım bilgilerinizin tüm ayrıntılarına, aylara göre dağılımına, ayrıntılı olarak aylara göre kullanım grafik bilgilerine, geçmiş dönem fatura bilgilerinize ve güncel fatura bilgilerinize kolayca ve anında ulaşabileceksiniz.

Link:http://depo.tamindir.com/dosyalar/program/14065-eydsl3-ttnet.rar

Teşekkürler , gerçi limitsiz kullanıyorum. ama yinede aşıyorum , sonrada sinir oluyordum.
Artık denetim daha sağlıklı ve kullanışlı oluyor.
Paylaşım için teşekkürler.
ylmz81
Dumeter kullanabilirsin. Yine aynı şekilde Bitmeter kullanabilirsin. Eğer hem istatiktik tutayım hem de bunlara limit koyabileyim dersen Netlimiter kullanabilirsin. Özellikle Netlimiteri tavsiye ederim. 3. sürümü gerçekten çok güzel.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.