Niçin üye olmak istiyorsunuz ?: Şuanda lisede yabancı dil bölümü öğrencisiyim ve altyazı çevirleri yaparak ingilizcemi çok daha ilerletebileceğimi ve azda olsa sinema severlere altyazılarımla bir katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum.Sinemaya çok fazla ilgi duyuyorum.Divxplanet yoluyla çevirilerimi yayınlamak istediğimden üye olmak için ricada bulunuyorum.
Etkilendiğiniz film ve diziler: Gladiator,King Arthur,Titanic,The Patriot,Tristan & Isolde,Braveheart,The Last Samurai,The Lord of The Rings 1-2-3,The Godfather,Apocalypto,The Departed,Blood Diamond,Good Bad Ugly,Kingdom of Heaven,King Kong...
Beğendiğiniz Yönetmenler: Edward Zwick,Redley Scott,Peter Jackson,Francis Ford Cappola,Mel Gibson,James Cameron...
Sık Ziyaret Ettiğiniz Siteler: hbforum.net,derinport.in,divxplanet
Varsa DP üyesi referansınız: -
Varsa bildiğiniz yabancı diller:İngilizce(iyi),Fransızca(Az ama gelişiyo),Arapça(Normal)
Altyazı senkron konusunda bilgi düzeyiniz: Subtitle Workshop ile altyazıların senkronlarını yapabiliyorum ama üst düzey değil..
Herhangi bir dilden Türkçe Altyazı çevirdiniz mi ?: İngilizceden Türkçeye çevirdim.
Tsubasa Road to 2002 animesinden çevirilerim oldu bide Demons dizisinden bir bölüm çevirdim.