Sinemaya olan eğilimim yabancı dilimi geliştirdikten sonra iyice arttı. Buna vesile olan en büyük iki etken; divxplanet ve imdb.com'dur. Gitgide artan bilgilerime rağmen, uzun zamandır da divxplanet'e üye olmadan(DP Bonus hariç) her türlü bilgi ve belgeyi karşılıksız paylaştığınız ve karşılığında hiçbirşey beklememenize rağmen, ve ben de eski bir forumcu olduğum için (belki aranızda tanıyan vardır; aynı isimle eski bir cep telefonu ağırlıklı forum sitesi) kendime göre forum nasıl kullanılmalıdır, nelere dikkat edilmelidir vs. gibisinden bilgi birikimim olduğu için, ve aynı zamanda kısa süre önce biraz uzun sürselerde film ve dizi çevirmeye başlayıp, şayet ki üyeliğe hak kazanırsam, bu çevirmiş ve çevireğim altyazılarımın yüklemesini aracısız yükleme arzusu taşıdığım için ve de bu büyük platformda üye bulunma güzelliğini ve diğer arkadaşlarla fikir, sanat vb. her yönde titizlikle paylaşımda bulunmayı istediğimden üye olmayı talep ediyorum...
Etkilendiğiniz film ve diziler:
Filmler (Léon, Million Dollar Baby, Zwartboek, The Prestige, Terminator 2: Judgment Day, Stay (2005/I) )
Diziler (The Sopranos, Twin Peaks, Prison Break)
Beğendiğiniz Yönetmenler:
Francis Ford Coppola, James Cameron, Clint Eastwood, Luc Besson, Çağan Irmak
Sık Ziyaret Ettiğiniz Siteler:
imdb, divxplanet, sharebus, torrentz.com, ipmart-forum
Varsa DP üyesi referansınız:
TheOne®, CasH (Bonus forumdaki nicki cashkorkmaz)
Varsa bildiğiniz yabancı diller:
İngilizce (ortanın üstü, iyinin altı)
Altyazı senkron konusunda bilgi düzeyiniz:
Bölerim, birleştiririm, düzenlerim ve hala kendimi geliştirmekteyim.
Herhangi bir dilden Türkçe Altyazı çevirdiniz mi ?:
An itibariyle birkaç film, dizi olarak da Spooks ve Spooks: Code 9'a başladım.
(Kısmet olur da üye olursam kendim yükleyebileceğim)