Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Üyelik Talebim
DP Bonus > DivXPLANET.Com Üyelik Talepleri > DP Üyelik Talepleri > Tamamlananlar
Léo
.. Léo

Niçin üye olmak istiyorum ? : Film, dizi, anime izlemeyi, yorumlamayı seviyorum. Ortak zevklere sahip olduğum insanlarla da bu zevklerimi paylaşıp, bilgim dahilinde de yardımcı olmak istiyorum. Sanat dallarından bir kaçının içinde olmam sebebi ile, sanat sever insanlarla sohpet etmeye bayılıyorum. En çok arzuladığım çalışma ise, işitme engelliler için Türk dizilerinin altyazılarını hazırlamak. Bu sayede hem onları, hemde kendimi mutlu etmeyi amaçlayan bir düşüncem var.

Etkilendiğim filmler : Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Leon, The Dark Knight, Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Gladiator, Dead Poets Society, American History X, Scarface

Beğendiğim diziler : Prison Break, Lost, How I Met Your Mother, Seinfeld, Two And Half a Men, South Park, Burn Notice, Canım Ailem

Beğendiğim belgesel diziler : MythBusters, Smash Lab, Dirty Jobs, Time Warp

Beğendiğim Tv şovları : Late Night with Conan O'Brien, Jay Leno Show

Beğendiğim animeler: Spirited Away, Princess Mononoke, My Neighbor Totoro, Kiki's Delivery Service, The Castle in the Sky, Howl's Moving Castle, Lovely Complex, Claymore, Deathnote

Beğendiğim animasyonlar : Wall-E, Toy Story, Finding Nemo, Cars, Ratatouille, The Incredibles, Shrek 1/2, Flushed Away, Kung Fu Panda, Ice Age, Madagascar: Escape 2 Africa, Lion King, Corpse Bride, The Nightmare Before Christmas, Monster House

Hayatımın çizgi filmleri : Captain Tsubasa, Transformers, Ghostbusters, Ninja Turtles

Beğendiğim Yönetmenler: Christopher Nolan, Tim Burton, Ridley Scott, Jean-Pierre Jeunet, Hayao Miyazaki

Beğendiğim Aktörler : Heath Ledger, Al Pacino, Jean Reno, Robin Williams, Russell Crowe, Denzel Washington, Edward Norton, Jack Nicholson, Morgan Freeman, Tom Hanks, Philip Seymour Hoffman, Jim Carrey, Şener Şen, Uğur Yücel, Kemal Sunal

Beni benden alan Aktrisler : Kate Winslet, Helena Bonham Carter, Julia Roberts, Michelle Monaghan, Natalie Portman, Özgü Namal

Favori süper kahraman : Batman, Optimus Prime

Favori Fotoğrafçı : Nuri Bilge CEYLAN

Sık Ziyaret Ettiğim Siteler: deviantART, Wikipedia, Ntvmsnbc, IMBd, Flickr, Anime.gen.tr, Cizgiroman.gen.tr, Last FM, Tiyatro üzerine onlarca site

Favori kitaplar : The Hitch Hiker's Guide to the Galaxy, The Lord of the Rings, Harry Potter, Shibumi

Favori yazarlar : Trevanian, Stephen King, Christopher Moore

Favori Çizgi roman : X-Men, Wolverine, Watchmen, Red Kid

DP üyesi referansım : Yok.

Bildiğim yabancı diller : İngilizce ( iyi ), İtalyanca ( kötü ), İspanyolca ( kötü )

Altyazı senkron konusunda bilgi düzeyim : Kendi işlerimi halledebilir seviyedeyim.

Herhangi bir dilden Türkçe Altyazı çevirdim mi ? : Hayır.

Teşekkürler..
Putte
Hayırlı olsun. Biraz acele değilmi?
Léo
Boşvaktim varken yazmak istedim. Acele olup, olmayacağına karar verecek kişiler sizlersiniz. Benim için bir mahsuru yok. smile.gif
Putte
QUOTE(Léo @ Jan 31 2009, 01:09 PM) *
Boşvaktim varken yazmak istedim. Acele olup, olmayacağına karar verecek kişiler sizlersiniz. Benim için bir mahsuru yok. smile.gif

Bence de DP ye üye olmanızın bir manisi yok.
selcukcuk
QUOTE(Léo @ Jan 31 2009, 12:40 PM) *
En çok arzuladığım çalışma ise, işitme engelliler için Türk dizilerinin altyazılarını hazırlamak. Bu sayede hem onları, hemde kendimi mutlu etmeyi amaçlayan bir düşüncem var.

Şimdilik filmler için bu tür aktiviteler yapılıyor. Kim bilir belki bir zaman sonra diziler için de yapılabilir bu tür aktiviteler. smile.gif Film aktivitelerimize bekleriz. thumbup.gif

Yakın zamanda aramızda olmanız dileğiyle.
Léo
@Putte

Teşekkür ederim.

@selcukcuk

Türkçe diziler için altyazı hazırlama isteğimin nedeni, geçenlerde bu forumda işitme engelli bir arkadaşın Türkçe diziler izlemek istediklerini, bizlerden böyle bir çalışma beklediklerini belirtmişti. Bende bunlardan etkilenip böyle bir düşünceye girdim. Elbetteki sizinde bilginiz, izniniz dahilinde bunu gerçekleştirmek istiyorum. Film aktivitelerine gelince, sizlere katılacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Fakat doğrusunu söylemek gerekirse, şuan için bunu yapmam mümkün değil. Bunun nedeni ise, bir ayı aşkın bir süredir rahatsızlığım dolayısı ile evde istirahat etmekteyim. Birkaç yerim ve kollarım dikişli durumda. Bu sebeple iyileşene kadar herhangi bir aktivitenize katılamayacağım. Bu süreçte tahminen en fazla bir iki haftada hallolacaktır.
İyi niyetleriniz için teşekkür ederim.
Putte
QUOTE(Léo @ Jan 31 2009, 02:59 PM) *
@Putte

Teşekkür ederim.

@selcukcuk

Türkçe diziler için altyazı hazırlama isteğimin nedeni, geçenlerde bu forumda işitme engelli bir arkadaşın Türkçe diziler izlemek istediklerini, bizlerden böyle bir çalışma beklediklerini belirtmişti. Bende bunlardan etkilenip böyle bir düşünceye girdim. Elbetteki sizinde bilginiz, izniniz dahilinde bunu gerçekleştirmek istiyorum. Film aktivitelerine gelince, sizlere katılacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Fakat doğrusunu söylemek gerekirse, şuan için bunu yapmam mümkün değil. Bunun nedeni ise, bir ayı aşkın bir süredir rahatsızlığım dolayısı ile evde istirahat etmekteyim. Birkaç yerim ve kollarım dikişli durumda. Bu sebeple iyileşene kadar herhangi bir aktivitenize katılamayacağım. Bu süreçte tahminen en fazla bir iki haftada hallolacaktır.
İyi niyetleriniz için teşekkür ederim.

Bir kazamı geçirdiniz yoksa? Geçmiş olsun!
Léo
Teşekkür ederim. Yaklaşık bir ay önce odamda bir kaç ufak tadilat çalışmaları yaparken, dikkatsizlik sonucu kapı camının içerisinde buldum kendimi. Özellikle kollarımda çok ciddi kesilmeler meydana geldi. Genede çok şükür diyorum, daha kötüsüde olabilirdi. Dikkatli olmak lazım smile.gif
Tonyukuk
QUOTE(Léo @ Jan 31 2009, 05:41 PM) *
Teşekkür ederim. Yaklaşık bir ay önce odamda bir kaç ufak tadilat çalışmaları yaparken, dikkatsizlik sonucu kapı camının içerisinde buldum kendimi. Özellikle kollarımda çok ciddi kesilmeler meydana geldi. Genede çok şükür diyorum, daha kötüsüde olabilirdi. Dikkatli olmak lazım smile.gif

Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda DP'de sizide görürüz ve umarım Dp ye geçtiğinide buraları da unutmazsınız.
Léo
QUOTE(Tonyukuk @ Feb 1 2009, 08:30 PM) *
Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda DP'de sizide görürüz ve umarım Dp ye geçtiğinide buraları da unutmazsınız.

Teşekkür ederim. DP ye geçecek olsamda, burayı bırakmayacağım. Sonuçta buranın sayesinde orada olacağım. Burayı unutmak, burada paylaşımda bulunduğum insanlara karşı bencillik ettiğimi gösterir diye düşünüyorum.
Tabi bu şahsıma ait bir düşüncedir. Bu yazıyı okuyupta buraya gelmeyen insanlar, üzerlerine alınmasınlar. smile.gif
ming
Üyeliğiniz açılmıştır, iyi günlerde kullanınız...
Léo
QUOTE(ming @ Feb 2 2009, 02:31 PM) *
Üyeliğiniz açılmıştır, iyi günlerde kullanınız...

Size ve beni DP'ye layık görenlere çok teşekkür ederim. smile.gif
Burak Duran
Hayırlı uğurlu olsun smile.gif
hello24
Dp üyeliğiniz sizede hayırlı olsun Leo
flaugh.gif
alperdinho
Hayırlı olsun Léo. smile.gif
Léo
Teşekkür ederim Burak Duran bey. smile.gif Seninle yardım havuzundaki komik mesajda tanıştık, eğlenceliydi. smile.gif Artık senide en kısa sürede DP'de görmek dileği ile.

@hello24, @alperdinho sizlerede teşekkür ederim. Kardeşlik gibi olduk böyle oleyo2.gif
Burak Duran
QUOTE(Léo @ Feb 2 2009, 03:15 PM) *
Teşekkür ederim Burak Duran bey. smile.gif Seninle yardım havuzundaki komik mesajda tanıştık, eğlenceliydi. smile.gif Artık senide en kısa sürede DP'de görmek dileği ile.

O mesajın üstüne tanımam smile.gif Çevirilerini bekliyorum ona göre çalış smile.gif Kolay gelsin
Léo
QUOTE(Burak Duran @ Feb 2 2009, 03:18 PM) *
O mesajın üstüne tanımam smile.gif Çevirilerini bekliyorum ona göre çalış smile.gif Kolay gelsin

smile.gif Zaten dün çeviri çalışmasına başladım şuan %95'lik bir orandayım. Yaz, yaz bitmiyor ne zor işmiş ya. smile.gif Bu arada DP Bonus'a mesaj yazmaktan, daha DP'ye girmek nasip olmadı. Burada ilkkez böyle bir trafik ile karşılaşıyorum, maşallah smile.gif
Burak Duran
QUOTE(Léo @ Feb 2 2009, 03:28 PM) *
smile.gif Zaten dün çeviri çalışmasına başladım şuan %95'lik bir orandayım. Yaz, yaz bitmiyor ne zor işmiş ya. smile.gif Bu arada DP Bonus'a mesaj yazmaktan, daha DP'ye girmek nasip olmadı. Burada ilkkez böyle bir trafik ile karşılaşıyorum, maşallah smile.gif

Boşver girip ne yapıcan kal burada tongue.gif Ben geldim burada trafik artar smile.gif
Léo
QUOTE(Burak Duran @ Feb 2 2009, 03:31 PM) *
Boşver girip ne yapıcan kal burada tongue.gif Ben geldim burada trafik artar smile.gif

Yok, zaten bir ayağım burada, diğer ayağım DP' de olacak. İnşallah diyorum.. smile.gif
Emerald
@Léo

Hayırlı olsun. smile.gif
smoyl
Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun. flowers.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.