Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: DivXPLANET.Com Üyelik Talebi
DP Bonus > DivXPLANET.Com Üyelik Talepleri > DP Üyelik Talepleri > Tamamlananlar
KanmaiseR
Niçin üye olmak istiyorsunuz ?: DivXPLANET hakkında fazla söze gerek olmadığı herkesce malum. Bu güzel ortamdan bir üyesi olarak faydalanmak isterim. Bana göre gayet bilgili ve ilgili bir ortam ve bir film sever olarak faydalanılacak nadide bir site.
Etkilendiğiniz film ve diziler
: Filmler; The Godfather, Esaretin Bedeli ve İyi, Kötü ve Çirkin. Diziler; Supernatural, Lost
Beğendiğiniz Yönetmenler: Alfred Hitchcock, Martin Scorsese, Steven Spielberg, Atıf Yılmaz ve Çağan Irmak
*Sık Ziyaret Ettiğiniz Siteler: LeechTurk, Sinemalar ve Beyazperde
Varsa DP üyesi referansınız: NeCRiS
Varsa bildiğiniz yabancı diller: İngilizce (kötü)
Altyazı senkron konusunda bilgi düzeyiniz
: Bilgim yok
Herhangi bir dilden Türkçe Altyazı çevirdiniz mi ?: Hayır
Putte
Müthiş bir sürat smile.gif

KanmaiseR
QUOTE(Putte @ Jan 21 2009, 02:02 AM) *
Müthiş bir sürat smile.gif

Müthiş bir istek diyelim buna smile.gif
Putte
QUOTE(KanmaiseR @ Jan 21 2009, 02:12 AM) *
Müthiş bir istek diyelim buna smile.gif

worshippy.gif Saygıyla eğiliyorum. Ama sizi biraz daha tanımamıza izin verirseniz memnun oluruz gerçekten.
KanmaiseR
QUOTE(Putte @ Jan 21 2009, 02:16 AM) *
worshippy.gif Saygıyla eğiliyorum. Ama sizi biraz daha tanımamıza izin verirseniz memnun oluruz gerçekten.

Sizin bu saygınıza "memnuniyetle" denir sadece.
Putte
Biraz daha ısının forumumuza ve burayı sadece bir Önforum olarakta görmeyin lütfen. Birçok DP üyesi buraya gelir ve bazıları hergece gelir. Üyelik forum kurallarına aykırı davranmayanlar için mutlaktır. Aksi olmadı şimdiye kadar. Onu düşünmeyin bile derim.
ming
Üyeliğiniz açılmıştır, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
KanmaiseR
Teşekkür ederim..
smoyl
Aramıza hoşgeldiniz. flowers.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.