supercem
Jan 8 2009, 05:25 PM
Niçin üye olmak istiyorsunuz ?: Çeviri yapmak çok keyif aldığım bir iş ve yaptığım çevirileri paylaşıma açmak istiyorum...
Etkilendiğiniz film ve diziler: Filmler (Star Wars serisi, V for Vendetta,Pulp Fiction) Diziler (Lost, CSI, Monk)
Beğendiğiniz Yönetmenler: Quentin Tarantino, Robert Rodriguez
*Sık Ziyaret Ettiğiniz Siteler: lostforum.gen.tr(çeviri ekibindeyim), sharebus, zekirdek.com
Varsa DP üyesi referansınız: -
Varsa bildiğiniz yabancı diller: İngilizce (çok iyi, dinleyerek çeviri yapabilecek düzeyde)
Altyazı senkron konusunda bilgi düzeyiniz: Bölme, birleştirme,senkronlama yapabiliyorum... SW ve divxland mediasubtitler programlarına hakimim...
Herhangi bir dilden Türkçe Altyazı çevirdiniz mi ?: Evet.
Star Wars Clone wars 1x11 ve Lost: Missing Pieces çevirilerim şu an DP de de mevcut(diğer üye arkadaşlar tarafından konulmuş-çevirmen Süpercem olarak gözükmekte)
Bunların haricinde birkaç bölüm lost ve smallville çevirdim...
Clone wars haricindeki çevirilerimin tümünü dinleyerek çevirdim...
son olarak mümkünse nickimin Supercem olarak değiştirilmesini istiyorum, ama değiştirilmezse de önemli değil...
cabbaristan
Jan 11 2009, 04:49 PM
Forum'da aktifliğini ve katkılarını devam ettirdiğin takdirde kısa süre içinde üye olma isteğinin dikkate alınacağına inanıyorum @süpercem kardeşim. Başvurun hayırlı olsun.
Putte
Jan 11 2009, 04:57 PM
Hayırlısı olsun. DP ya en kısa zamanda katılman dileğiyle.
BronzER
Jan 11 2009, 11:17 PM
Adı geçen forumdan tanıyorum seni supercem.
Umarım üyelik talebin hakkında hayırlısı olur.
FeLis
Jan 12 2009, 03:11 AM
Desene bir çevirmen daha düştü. Hayırlı olsun şimdiden,diyorum. @Supercem hocam,kolaylıklar dilerim.
supercem
Jan 12 2009, 01:33 PM
saolun arkadaşlar...
umarım en kısa sürede aranıza katılırım...
ming
Jan 15 2009, 09:51 AM
Üyeliğiniz açılmıştır, iyi günlerde kullanınız...
aydemir_07
Jan 15 2009, 10:06 AM
İlk tebrik eden ben olmak istedim. Hep istemişimdir.
Tebrikler. Üyeliğiniz hayırlı olsun.
FeLis
Jan 15 2009, 10:37 AM
Hayırlı olsun @Supercem kardeş. Aman at nalı al, kurşun döktür... Birşeyler yap işte.
Bu ne hız yahu?
Edit: Anladım ki siteye tanımlanmamış smiley kardeşler pek işe yaramıyor. For example: :wow:
supercem
Jan 15 2009, 02:18 PM
Çok teşekkürler arkadaşlar...
Shagrathian
Jan 15 2009, 02:36 PM
Hayırlı olsun Supercem.
Putte
Jan 15 2009, 02:48 PM
Hayırlı olsun arkadaşlar, DP de Çevirmen olarak görmek isterim sizleri. Fazla uzatmadan o noktaya gelin lütfen

İlave: Oradaki Üstadlardan yararlanın.
Serkeş
Jan 15 2009, 02:56 PM
Tebrikler
Supercem!
PLuS
Jan 15 2009, 05:23 PM
Üyeliğiniz hayırlı olsun.
FeLis
Jan 15 2009, 05:26 PM
@Shagrathian ablamızı da tebrik ederiz bu arada. Bir @Putte torpili seziyorum yine
smoyl
Jan 15 2009, 07:02 PM
Hayırlı olsun. Hoşgeldin aramıza.
Shagrathian
Jan 16 2009, 08:37 PM
QUOTE(felis @ Jan 15 2009, 05:26 PM)

@Shagrathian ablamızı da tebrik ederiz bu arada. Bir @Putte torpili seziyorum yine

Torpil mi diyorsunuz sahiden de?
Putte
Jan 16 2009, 09:00 PM
QUOTE(Shagrathian @ Jan 16 2009, 08:37 PM)

Torpil mi diyorsunuz sahiden de?

Yok yahu

. Üyelik talebi yapmadan üye olduğun için takılıyor sadece. Laf aramızda kendiside öyle üye oldu da ondan
Ben de öyle
İlave : Kimse torpille DP'ye üye olmaz. Sadece hakedenler için Mod arkadaşlar bazen Adminlerin dikkatini çekerler. Onların kararıdır.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.