Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Üyelik talebi
DP Bonus > DivXPLANET.Com Üyelik Talepleri > DP Üyelik Talepleri > Tamamlananlar
branduko
Niçin üye olmak istiyorsunuz ?: Sinema ve TV benim için çok önemlidir .Sinema ve sinema dışı içeriği ile divxplanet ailesi gerçekten vefakarca ve karşılıksız çalışarak çok güzel işler çıkarıyor ve bu işleride yıllardır takip ediyor kullanıyoruz. Sinemayı ve filmleri çok seviyorum .
Türkiye?nin en iyisi. Sinamaya olan hayramlığımı, tutkumu ve bildiğim kadarı ile yorumlarım ile paylaşabilmek ve sizlerin sayesinde oluşan bu ortamdan faydalanabilmek istiyorum.

Etkilendiğiniz film ve diziler
: Filmler Lord of the ring , Matrix,gladyatör,Animasyon ve bilimkurgu filmleri Diziler (Battlestar galactica,Lost,Dexter,Grey's Anatomy)
Beğendiğiniz Yönetmenler: Steven Spielberg, Quentin Tarantino ve Çağan Irmak
Sık Ziyaret Ettiğiniz Siteler: Divxplanet,sinemation.com
Varsa DP üyesi referansınız: Aksamyildizi
Varsa bildiğiniz yabancı diller: İngilizce (orta)
Altyazı senkron konusunda bilgi düzeyiniz
: İndirdiğim dizilerin ve bazı filmlerin senkronlarında sorun olduğu zamanlarda senkron sorunlarını giderebilirim. Bölme, birleştirme işlemlerini yapabilirim. Subtitle Workshop programını kullanabilirim.
Herhangi bir dilden Türkçe Altyazı çevirdiniz mi ?: Malisef dahaca çeviri yapmadım.
(Umarım kabul edilirim.uzunca yıllardır üyeyim ama elimden geldigince takip etmeye çalışıyorum.Dünde dogum günümdü umarım sizden de o Güzel alieden bir dogum hediyesi olarak üyelik talebimi kabul ettiğinizi bildirir bir mail alırım :-) Saygılarımla )

branduko
Üyelik almanın ne denli zor olduğunu biliyorum .Sanırım bizde 3 ay bekleyeceğiz. Bu süreyi hızlandırmak için neler yapmalıyım . Yardımlarınızı rica ediyorum .Umarım Dp ailesine katılabilirm.

Saygılarımla .

Putte
QUOTE(branduko @ Feb 10 2009, 01:01 PM) *
Üyelik almanın ne denli zor olduğunu biliyorum .Sanırım bizde 3 ay bekleyeceğiz. Bu süreyi hızlandırmak için neler yapmalıyım . Yardımlarınızı rica ediyorum .Umarım Dp ailesine katılabilirm.

Saygılarımla .

Şu anda zaten DP ailesine katılmış durumdasınız. DP Bonus'un DP'den ayrı olduğunu size düşündüren nedir bilemiyorum. DP Üyesi olup burada olan ve daha fazla vaktini buraya kullanan bir sürü üyemiz var.

Burası bir ısınma ve alışma forumudur. Başarınızın ölçüldüğü yer değildir. Burada aktif olmanız ve forum başlıklarında forum kuralları çerçevesinde aktif olmanız, sizi DP üyeliğine götürür. Üç ay diye bir sınırlama yok. Bir hafta içinde dahi üye olanlar gördüm ve üyelik talebi yapmadığı halde üye kaydedilenlerde gördüm.

Üyelik konusunu düşünmeden, rahat ve kurallara uygun bir şekilde forumda aktif olmanız, süreci hızlı kılacaktır. Benim gözlemlerim bu şekildedir. Umarım faydası olur size.
FeLis
QUOTE(Putte @ Feb 10 2009, 01:18 PM) *
Üyelik konusunu düşünmeden, rahat ve kurallara uygun bir şekilde forumda aktif olmanız, süreci hızlı kılacaktır. Benim gözlemlerim bu şekildedir. Umarım faydası olur size.

good.gif
Putte
İlgili linke bakınız:

http://forum.divxplanet.org/index.php?show...c=10941&hl=
branduko
Aynı duygu ve düşüncelerdeyim . bu iki forumun ayrı bir yapıda olmasını anlatmak istemiştim .Sonuç da burası akademi . Ama bir şey belirtmek isterimki aşağıda vermiş olduğum tarihden beri bu forumda kayıtlıyım.forumdaki konulara cevap vermediğim için sanırım aktif görülmüyorum ve başvurum değerlendirme de bekliyor daha da çok bekleyecek biliyorum .

Sonuçda dp bonus forumunuza dün kayıt olamadım ; 2 seneye yakın zamandır ısınmamış birisi olarak sanırım forumunuza sadece izleyici ve okuyucu olarak kalacağım .

İyi çalışmalar ,

Üye No: 9,229

yoruk
Şu anda üye alımı açık. Ana foruma üye oldunuz değil mi?
Putte
QUOTE(branduko @ Feb 12 2009, 03:04 PM) *
Aynı duygu ve düşüncelerdeyim . bu iki forumun ayrı bir yapıda olmasını anlatmak istemiştim .Sonuç da burası akademi . Ama bir şey belirtmek isterimki aşağıda vermiş olduğum tarihden beri bu forumda kayıtlıyım.forumdaki konulara cevap vermediğim için sanırım aktif görülmüyorum ve başvurum değerlendirme de bekliyor daha da çok bekleyecek biliyorum .

Sonuçda dp bonus forumunuza dün kayıt olamadım ; 2 seneye yakın zamandır ısınmamış birisi olarak sanırım forumunuza sadece izleyici ve okuyucu olarak kalacağım .

İyi çalışmalar ,

Üye No: 9,229

Size bu linki vermiştim yukarıda. Orada üyeliğin açık olduğu bildiriliyor. Kayıt olabilirsiniz, görmediniz sanırım.

http://forum.divxplanet.org/index.php?show...st&p=120268
erdy
QUOTE(Putte @ Feb 12 2009, 04:48 PM) *
Size bu linki vermiştim yukarıda. Orada üyeliğin açık olduğu bildiriliyor. Kayıt olabilirsiniz, görmediniz sanırım.

http://forum.divxplanet.org/index.php?show...st&p=120312

Ben dün kayıt işlemimi yaptırdım, gayet memnunum. Ama burasının da havası bi başka tabi ki de...
branduko
tesekkürler .
smoyl
Aramıza hoşgeldiniz. flowers.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.