|
DivX severleri divxplanet.com ile buluşturmak için açılmış bir ısınma forumudur. Kuruluş amacı; DP'de ulaştığımız seviyeyi korurken, aramıza alamadığımız DivX sever arkadaşlarımızdan mahrum kalmamaktır.... Lütfen, mümkün olduğunca bu konuda bizlere anlayış gösterip, yardımcı olunuz. Unutmayınız, asıl DivXPLANET Forumu şurasıdır. |
![]() ![]() |
Dec 16 2006, 06:01 PM
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Figüran İleti: 1 Katılım: 16-December 06 Üye No: 4,918 |
merhabalar ben yeni üye tolga. Sizden ricam torrentten film indirebilmek için ne yapmam gerekiyor. cevaplarsanız sevinirim.
|
|
|
|
Dec 16 2006, 07:39 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 31 Katılım: 5-December 06 Üye No: 3,474 DP Üyesi:
|
Dostum öncelikle bir torrent istemci program kullanman gerekiyor.Tercihini Azureus'tan yana kullanmanı tavsiye ederim:).Daha sonra hızlı ve güvenli indirebilmen için bazı tracker(dosyaların bulunduğu ve bunların site aracalığı ile paylaşıma sunulduğu yerler) dediğimiz sitelerden üyelik alman gerekiyor.Bunun için bir kişiden davet almak lazım.Çünkü, bu tip siteler kısıtlı üyelikler sunuyor,başka bir deyişle 100.000 kişi limit varsa o limiti aşmıyorlar.Biraz araştırırsan ve torrentin mantığını, püf noktalarını öğrenirsen sende benim gibi bir torrent hastası olabilirsin.
|
|
|
|
Dec 16 2006, 07:49 PM
|
|
|
Unutulanlar unutanları asla unutmazlar...! ![]() Grup: Reji Grubu İleti: 971 Katılım: 16-November 06 Nereden: Helios(new) from SRO Üye No: 461 DP Üyesi:
|
Merhaba öncelikle aramıza hoş geldin.Sana torrent hakkında aklımda kalan bilgilerimi sunmaya calışacağım umarım yardımcı olurum.Ben şimdi eMule kullanıyorum ama utorrent uzun zaman kullandığım için sana onun ayarlarını açıklayacağım.
Sana µTorrent torent indirme programını öneririm. PROGRAM İNDİRME; www.utorrent.com PROGRAM REHBERİ; Öncelikle verdiğim adresten utorrent programını indiriyorsunuz.Sonra aşağıdaki ayarları yapıyorsunuz. İlk önce kurduğunuzda karşınıza birtane merhaba gibi ekran cıkacak ordan internet hızınızı seçip çıkıyoruz. Gelelim ayarlara; ----Genel Ayarlar---- 1-)Güncellemeleri otomatik olarak kontrol ederek sizi bu sıkıntıdan kurtarır. 2-)Listenizden kaldırdığınız torrentleri silerken sizi uyarır.Eğer yanlışlıkla silme olasılığım var diyorsanız bu sekmeyi işareleyin. 3-)Download ederken gösterdiğin simgeden bahsediyor.Eğer bunu anlamadıysanız prog.kurup birsey dl etmeye başladığınızda listenizdeki dosya adının hemen sorundaki simge. 4-)İndirdiğiniz dosya adına tıkladığızda altta şöyle birşey cıkar; 5-)Bunun ne olduğunu bende anlamış değilim. 6-)Hız limitini 4.sekmede(4-)) gösterir. 7-)İndirdiğiniz küçük boyutlu.torrent dosyalarına çift tıkladığınızda direk listeye eklenmesini sağlar. ------------------------------------------------- ----İndirme Ayarları---- 1-)İndirmeye başladığınızda direk down yapmaya yada seeder aramaya başlar.Bunu yapmasını istemiyorsanız bunu işaretleyin. 2-)Torrentler bir dosyaya indirmek için tıklamak zorundasınız. 3-)Bitmemiş dosyalara utorrent'den indiğini belli etmek için tıklayın. 4-)Aktif torrentleri(inmeye hazır) direk başlamasını sağlar. ---------------------------------------------------- ----Bağlantı Ayarları---- 1-)UTorrent her açıldığında rasgele port seçer bu sekme eğer işaretlenirse.Bence işaretlemeyin böyle iyi. 2-)UPnP port eşleşir. 3-)UTorrent ilk kurulduğunda Windows'un kendi Firewall'ında kendine gerekli olan ayarları otomatik yapar. 4-)Eğer hiç indirme yapmıyorsanız sadece up yapıyorsanız upunuzun limitini belirler. ----------------------------------------------------- ----Torrent Ayarları---- 1-)Gönderme hızının 256da 5kb/s veya üstünde up yaparsa slot açar.Önemlidir. 2-)DHT trackerini etkinleştir. 3-)Yeni eklenen torrentlerde DHT trackerini etkinleştir. 4-)Giden(UP) dosyalarına etkin kılar. ------------------------------------------------------ ----Sıra Ayarları---- 1-)Ortalamarı DL'den daha üstün kılar. 2-)Gönderme hızını sınırlar.Paylaşma duygusu olan biri iseniz,bunu işaretlemeyin. 3-)Max.torrent sayısı. 4-)Max.aktif torrent sayısı. ----------------------------------------------------- Üyelik alımı aktif olan en kaliteli trackerler; BitSoup(Öneririm çok kaliteli bir tracker.) Demonoid Yalnız bu konunun yeri burası deildi.Mod arkadaşlar gerekli yere taşırlar kununuzu. Umarım sana yardımcı olmuşumdur.İyi paylaşımlar... Bu ileti tevez tarafından Dec 16 2006, 07:51 PM yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
|
Dec 16 2006, 08:05 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Yapımcı İleti: 1,352 Katılım: 14-November 06 Nereden: Tekirdağ Üye No: 100 DP Üyesi:
|
Taşınmıştır..
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Benzer Başlıklar
| Başlık | Yanıtlar | Başlatan | Okunma | Son Faaliyet | |
|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Torrent paylaşım ağları ve kullanımı ( detaylı anlatım ) port açmak, torrent ağlarını kullanmak ve sorunlarınız. |
29 | dnecro | 4,474 | 31st August 2010 - 10:13 AM:25 Son Cevap: icarus |
![]() |
Torrentte erişilen en yüksek hız... Hadi arkadaşlar gelin hızlarımızı kıyaslayalım.. |
78 | dedeefendi | 5,929 | 15th July 2010 - 01:17 PM:22 Son Cevap: bewold_11 |
![]() |
Anket: Torrent vs. Ed2k | 213 | GunsLinGeR | 12,067 | 12th May 2010 - 02:46 PM:55 Son Cevap: memmeat |
![]() |
Anket: Torrent Sitesi Sıralaması Hadi Bakalım En Çok Hangi Torrent Sitesini Seviyorsunuz Görelim:D |
111 | hapbyxee | 10,025 | 17th April 2010 - 12:43 AM:45 Son Cevap: DETROVX |
![]() |
Torrenti yükledim ve rarları sildim. Tekrar nasıl seed ederim? |
4 | Gurki | 421 | 2nd April 2010 - 06:20 PM:07 Son Cevap: sonick |
|
Basit Görünüm | Tarih : 7th September 2010 - 10:15 AM:43 |