|
DivX severleri divxplanet.com ile buluşturmak için açılmış bir ısınma forumudur. Kuruluş amacı; DP'de ulaştığımız seviyeyi korurken, aramıza alamadığımız DivX sever arkadaşlarımızdan mahrum kalmamaktır.... Lütfen, mümkün olduğunca bu konuda bizlere anlayış gösterip, yardımcı olunuz. Unutmayınız, asıl DivXPLANET Forumu şurasıdır. |
![]() ![]() |
Feb 19 2008, 10:12 PM
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Dublör İleti: 10 Katılım: 19-February 08 Üye No: 49,493 |
Herkese merhabalar. Bugüne kadar sorunsuz bir şekilde divx filmlerimi izlediğim vestel divx playerim da son iki film izleme girişimimde(i am legend -Xvid Ac3 Cd2-Bkl Divxplanet ve naked gun III - Xvid-Bmdru) ne yazık ki hüsrana uğrayarak "video resolution not supported" uyarısıyla karşılaştım. bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda fikri olan varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.
|
|
|
|
Feb 19 2008, 10:15 PM
|
|
![]() Advanced Member Grup: Emekli İleti: 621 Katılım: 14-November 06 Üye No: 58 DP Üyesi:
|
Oynatmaya çalıştığınız dosyaların çözünürlüğü yüksek olduğu içindir. Çözünürlükleri ne?
|
|
|
|
Feb 19 2008, 10:19 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Yönetmen İleti: 2,525 Katılım: 2-December 06 Üye No: 3,122 DP Üyesi:
|
Bkl, waf gibi release grupların çözünürlükleri fazladır. (800*336 vb. gibi) Bu çözünürlükleri divxplayerlar göstermez. Filmleri divxplayerınızda izlemek istiyorsanız çözünürlükleri dikkate alınız.( 720x304, 624x256 vb. gibi çözünürlüklü sürümleri indirin)
-------------------- Battlestar Galactica - Friends - Lost - Prison Break - Rome |
|
|
|
Feb 19 2008, 10:22 PM
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Dublör İleti: 10 Katılım: 19-February 08 Üye No: 49,493 |
|
|
|
|
Feb 19 2008, 10:24 PM
|
|
|
Bkl, waf gibi release grupların çözünürlükleri fazladır. (800*336 vb. gibi) Bu çözünürlükleri divxplayerlar göstermez. Filmleri divxplayerınızda izlemek istiyorsanız çözünürlükleri dikkate alınız.( 720x304, 624x256 vb. gibi çözünürlüklü sürümleri indirin) anladım. peki e mule den indirirken çözünürlüğüünün ne olduğunu nasıl anlayabilirim? |
|
|
|
Feb 19 2008, 10:35 PM
|
|
![]() Advanced Member Grup: Emekli İleti: 621 Katılım: 14-November 06 Üye No: 58 DP Üyesi:
|
Bir kısmı inince (ne kadar olduğunu bilmiyorum), sağ klik -> ayrıntılarda çözünürlük çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Linkleri DP'den alırken, sunumlarda verilen çözünürlüğe dikkat ederseniz sorunu baştan engellemiş olursunuz.
|
|
|
|
Feb 19 2008, 10:43 PM
|
|
|
Bir kısmı inince (ne kadar olduğunu bilmiyorum), sağ klik -> ayrıntılarda çözünürlük çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Linkleri DP'den alırken, sunumlarda verilen çözünürlüğe dikkat ederseniz sorunu baştan engellemiş olursunuz. verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.. |
|
|
|
Feb 19 2008, 10:48 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 122 Katılım: 27-January 08 Nereden: İSTANBUL Üye No: 47,523 DP Üyesi:
|
Burdan indirmek istediğin filmlerin emule linklerini bulabilirsin.Ayrıca shirak ın dediği gibi rip lerin bilgileri de ekleyenler tarafından burada verilmiş.Görüntü kaliteleri hakkındada bilgiler ve SS ler de var burda.Dikkatlice inceleyip sana uygun olanı indirebilirsin.
Bu ileti captainweiys tarafından Feb 19 2008, 10:50 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- '' Work Out Your Own Salvation With Fear & Trembling "
|
|
|
|
Feb 19 2008, 11:07 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 60 Katılım: 9-January 08 Nereden: İzmir Üye No: 46,217 DP Üyesi:
|
Acaba indirdikten sonra çözünürlüğüyle oynasak fayda etmez mi acaba?
-------------------- Keabus is here... |
|
|
|
Feb 20 2008, 08:25 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() Grup: Yasaklı İleti: 92 Katılım: 7-February 08 Nereden: Buradayım Üye No: 48,460 |
Gördüğüm kadarıyla filmin uzantısı xvid. Bazı Divx playerlar Xvid desteklemez. Sen bu player dan daha önce xvid film izledin mi? Eğer izledim diyorsan ki zaten verdiği hata dan da anlaşıldığı gibi çözünürlükle alakalı bir hatadır.Ben Vestel DVB kısmında çalışıyorum.Yarın DVD kısmına gidip bu problemi tester arkadaşlara soracağım.Sonucu burdan yazarım.
İyi akşamlar. |
|
|
|
Feb 20 2008, 10:58 PM
|
|
|
Gördüğüm kadarıyla filmin uzantısı xvid. Bazı Divx playerlar Xvid desteklemez. Sen bu player dan daha önce xvid film izledin mi? Eğer izledim diyorsan ki zaten verdiği hata dan da anlaşıldığı gibi çözünürlükle alakalı bir hatadır.Ben Vestel DVB kısmında çalışıyorum.Yarın DVD kısmına gidip bu problemi tester arkadaşlara soracağım.Sonucu burdan yazarım. İyi akşamlar. daha önceden xvid film izlemiştim sanırm sorun gerçekten desteklenmeyen çözünürlük. ve anladığım kadarıyla da çözünürlüğü değiştirme şansımız da yok.. |
|
|
|
Feb 20 2008, 11:29 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() Grup: Yasaklı İleti: 92 Katılım: 7-February 08 Nereden: Buradayım Üye No: 48,460 |
Sana bugünlük şöye bir öneri sunayım.Elindeki filmi divx e çevirmen kalitesini düşürebilir.Fakat Eğer kaliteli bir dvd creator ile dvd ye yazdırırsan bence sorun olmadan izleyebilirsin.Fakat bu da denemeden öğrenilemeyecek bir durum.Eğer elinde DVD/RW in varsa herhangi bir dvd creator program ile DVD ye yaz.
Tavsiye program : Eğer altyazılı DVD oluşturmak istiyorsan : Convertx To DVD Sadece filmi yazdırmak istiyorum diyorsan :Imtoo Dvd Creator. İkisininde çok profesyonel programlar olmadığını bilmelisin.Sadece basit kullanımı ve senin işini bir an öcne görmesi için bu programları verdim. |
|
|
|
Feb 21 2008, 12:19 PM
|
|
|
Merhaba.
Senin problemi DVD Tester arkadaşlara sordum.Codecler sürekli değiştiği için böyle bir problem olmuş olabilir diyor.İstersen en yakın yetkili servisle görüş ve Divx Playerının versiyonunu yükseltip yükseltemiyeceklerini sor. Fakat açıp açmayacağı kesin değil. Kolay gelsin. Bu ileti ZOOMTR tarafından Feb 21 2008, 01:45 PM yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
|
Feb 21 2008, 09:31 PM
|
|
|
Merhaba. Senin problemi DVD Tester arkadaşlara sordum.Codecler sürekli değiştiği için böyle bir problem olmuş olabilir diyor.İstersen en yakın yetkili servisle görüş ve Divx Playerının versiyonunu yükseltip yükseltemiyeceklerini sor. Fakat açıp açmayacağı kesin değil. Kolay gelsin. ilgin için çok teşekkür ederim. convert to dvd ile de filmleri açtı fakat kesik kesik gösterdi bu sefer de. yetkili servis de çare olamassa mecbur artık düşük çözünürlüklü filmler indircez:(( tekrar çok teşekkürler.. |
|
|
|
Feb 21 2008, 10:14 PM
|
|
|
ImTOO AVI MPEG Converter v3.1
İstersen birde bu programı dene.Bu programda anladığım kadarıyla xvid filmi divx e çevirebilirsin.Ben demosunu indirdim Config kısmını göremiyorum.Tahmin ettiğim kadarıyla o menüden istediğin gibi çözünürlük ayarı yapabilirsin.Emule de yukarıdaki isimle aratırsan full sürümü karşına çıkacaktır.( İndirdiğin dosyaya dikkat et.Virüs yemeni istemem.) Ayrıca programı kullanmadığım için çeviri kalitesi hakkında yorum yapmıyorum |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Benzer Başlıklar
| Başlık | Yanıtlar | Başlatan | Okunma | Son Faaliyet | |
|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Notte Prima Degli Esami | 0 | Furina | 246 | 19th November 2008 - 01:43 AM:34 Son Cevap: Furina |
![]() |
|
1 | GAsoL | 365 | 12th April 2008 - 02:13 AM:04 Son Cevap: SunGod |
![]() |
Playerda izlerken... | 7 | lahugiera | 1,044 | 20th October 2007 - 12:56 PM:06 Son Cevap: AkrieL |
![]() |
dvix ile bir kaç sorum? | 4 | GaZkEsMeZ_GuNeS | 594 | 11th August 2007 - 04:53 PM:03 Son Cevap: ahmetnemci |
![]() |
VESTEL 4500 Divx Player Güncellemesi Hangi güncellemeyi yüklemeliyim? |
3 | alperturgay | 2,968 | 25th April 2007 - 06:01 PM:37 Son Cevap: wendigo |
|
Basit Görünüm | Tarih : 9th September 2010 - 09:47 AM:04 |