|
DivX severleri divxplanet.com ile buluşturmak için açılmış bir ısınma forumudur. Kuruluş amacı; DP'de ulaştığımız seviyeyi korurken, aramıza alamadığımız DivX sever arkadaşlarımızdan mahrum kalmamaktır.... Lütfen, mümkün olduğunca bu konuda bizlere anlayış gösterip, yardımcı olunuz. Unutmayınız, asıl DivXPLANET Forumu şurasıdır. |
![]() ![]() |
Dec 24 2007, 12:00 AM
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Figüran İleti: 2 Katılım: 23-December 07 Üye No: 44,769 |
Selamlar.
Kısa süre önce almış olduğum DVD-DivX oynatıcımda (Sony DVP-NS 38) bir Türkçe karakter sorunu mevcut.Teknik servis ile ilgili görüşmelerimde izlenen film formatının (DivX-Xvid vs.) yasal olmadığını ve bu konuda bir bilgileri olmadığını söylediler. Bu sorunu yaşayan ve çözüme ulaşabilmiş birileri var ise yardım istiyorum. Not: Sony'nin sayfasında herhangi bir güncelleme bulunmamaktadır. |
|
|
|
Dec 26 2007, 04:20 PM
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Figüran İleti: 7 Katılım: 20-December 07 Üye No: 44,566 |
Selamlar. Kısa süre önce almış olduğum DVD-DivX oynatıcımda (Sony DVP-NS 38) bir Türkçe karakter sorunu mevcut.Teknik servis ile ilgili görüşmelerimde izlenen film formatının (DivX-Xvid vs.) yasal olmadığını ve bu konuda bir bilgileri olmadığını söylediler. Bu sorunu yaşayan ve çözüme ulaşabilmiş birileri var ise yardım istiyorum. Not: Sony'nin sayfasında herhangi bir güncelleme bulunmamaktadır. Bende de hemen hemen aynı sorun mevcut.Toshiba Sd-350e Dvd-divx playerı var bende ama Türkçe karakterleri göstermiyor.Bu sorun Türkçeyi desteklemediğinden kaynaklanıyor olabilir.Kullanma kılavuzunu incelemeni tavsiye ederim orada yazması lazım destekleyip desteklemediği... |
|
|
|
Feb 14 2008, 04:35 PM
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Figüran İleti: 2 Katılım: 23-December 07 Üye No: 44,769 |
Ben sorunu kendim çözmüş bulunmaktayım. İnternette araştırdım ve bir çok kişinin bu konudan rahatsızlığını dile getiren mailler buldum.
Çözüm:Eğer ki altyazınızın doğru ve sorunsuz çalışıyor olduğuna eminseniz fakat bu model dvd player ile problem yaşıyorsanız kullanma klavuzunda yer alan türkçe dil kodunu setup tan girip onaylayın.Sonrasında filmi açıp altyazı tuşu ile altayazınızı açın.Fakat tuşa bi kaç kez bastığınızda göreceksiniz ki ekranda bir takım numaralar çıkıyor "c 254, c255" gibi bunlardan biri Türkçe karakter içeren altyazıdır.<br><br>Umarım yardımcı olmuşumdur. Saygılar... |
|
|
|
Feb 17 2008, 02:32 PM
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Figüran İleti: 2 Katılım: 17-February 08 Üye No: 49,235 |
aynı sorunu bende goldmaster da yaşadım tek çözüm oynatıcının programını güncelemek oldu ama daha önceden güncelleme yapacağınız programı türkce karakter desteği vermeniz gerekiyor oda baya zor bir iş ben başka bir yerden yardım alarak yapmıştım eğer çözüm bulamassanız tekrar yazınız yardımcı olayım...
|
|
|
|
Feb 17 2008, 03:23 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 64 Katılım: 22-August 07 Üye No: 35,955 DP Üyesi:
|
Cihazınıza Uygun Yazılım Güncellemesini Yüklediginiz Takdirde Sorununuz Giderilecektir. Cihaz Ureticisinin Sayfasında Uygun Yazılım Yok Ise Degisik Yontemler Var Ama Bunlar Teknik Bilgi Gerektiriyor. Cihaza Yanlış Yazılım Yüklemeniz Halinde Cihaz Calismayacaktir. O Yüzden Bu Konuda Sadece Güvendiginiz Yerden Güvendiginiz Yazılımı Yüklemelisiniz.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Benzer Başlıklar
| Başlık | Yanıtlar | Başlatan | Okunma | Son Faaliyet | |
|---|---|---|---|---|---|
![]() |
|
58 | jakarina | 89,034 | 14th July 2010 - 05:06 PM:35 Son Cevap: icarus |
![]() |
Altyazının Sadece Bir Kelimesini İtalik Yapma | 6 | alis33 | 863 | 28th June 2010 - 09:14 AM:06 Son Cevap: Johnny Mo |
![]() |
Altyazı Çeviren Arkadaşlar Kaç Kişi? | 95 | _PeGa_ | 7,286 | 5th May 2010 - 09:43 PM:37 Son Cevap: ylmz81 |
![]() |
altyazı sorunu | 3 | webken | 723 | 3rd May 2010 - 02:17 PM:59 Son Cevap: ylmz81 |
![]() |
Altyazı Konumunu Değiştirme | 10 | alis33 | 848 | 1st May 2010 - 12:01 PM:58 Son Cevap: ylmz81 |
|
Basit Görünüm | Tarih : 7th September 2010 - 09:44 AM:27 |