IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

> DivXPLANET Bonus'a Hoş Geldiniz!
DivX severleri divxplanet.com ile buluşturmak için açılmış bir ısınma forumudur.
Kuruluş amacı; DP'de ulaştığımız seviyeyi korurken, aramıza alamadığımız DivX sever arkadaşlarımızdan mahrum kalmamaktır....
Lütfen, mümkün olduğunca bu konuda bizlere anlayış gösterip, yardımcı olunuz.

Unutmayınız, asıl DivXPLANET Forumu şurasıdır.

Reply to this topicStart new topic
> SONY DVP-NS38 Altyazı Türkçe Karakter Sorunu
BOBUZ
mesaj Dec 24 2007, 12:00 AM
İleti #1

Newbie
*

Grup: Figüran
Üye No: 44,769

Selamlar.

Kısa süre önce almış olduğum DVD-DivX oynatıcımda (Sony DVP-NS 38) bir Türkçe karakter sorunu mevcut.Teknik servis ile ilgili görüşmelerimde izlenen film formatının (DivX-Xvid vs.) yasal olmadığını ve bu konuda bir bilgileri olmadığını söylediler.

Bu sorunu yaşayan ve çözüme ulaşabilmiş birileri var ise yardım istiyorum.

Not: Sony'nin sayfasında herhangi bir güncelleme bulunmamaktadır.
Go to the top of the page

+Quote Post
Deosis
mesaj Dec 26 2007, 04:20 PM
İleti #2

Newbie
*

Üye No: 44,566

QUOTE(BOBUZ @ Dec 24 2007, 12:00 AM) *
Selamlar.

Kısa süre önce almış olduğum DVD-DivX oynatıcımda (Sony DVP-NS 38) bir Türkçe karakter sorunu mevcut.Teknik servis ile ilgili görüşmelerimde izlenen film formatının (DivX-Xvid vs.) yasal olmadığını ve bu konuda bir bilgileri olmadığını söylediler.

Bu sorunu yaşayan ve çözüme ulaşabilmiş birileri var ise yardım istiyorum.

Not: Sony'nin sayfasında herhangi bir güncelleme bulunmamaktadır.

Bende de hemen hemen aynı sorun mevcut.Toshiba Sd-350e Dvd-divx playerı var bende ama Türkçe karakterleri göstermiyor.Bu sorun Türkçeyi desteklemediğinden kaynaklanıyor olabilir.Kullanma kılavuzunu incelemeni tavsiye ederim orada yazması lazım destekleyip desteklemediği...

+Quote Post
BOBUZ
mesaj Feb 14 2008, 04:35 PM
İleti #3

Newbie
*

Üye No: 44,769

Ben sorunu kendim çözmüş bulunmaktayım. İnternette araştırdım ve bir çok kişinin bu konudan rahatsızlığını dile getiren mailler buldum.
Çözüm:Eğer ki altyazınızın doğru ve sorunsuz çalışıyor olduğuna eminseniz fakat bu model dvd player ile problem yaşıyorsanız kullanma klavuzunda yer alan türkçe dil kodunu setup tan girip onaylayın.Sonrasında filmi açıp altyazı tuşu ile altayazınızı açın.Fakat tuşa bi kaç kez bastığınızda göreceksiniz ki ekranda bir takım numaralar çıkıyor "c 254, c255" gibi bunlardan biri Türkçe karakter içeren altyazıdır.<br><br>Umarım yardımcı olmuşumdur.
Saygılar...

+Quote Post
sempati
mesaj Feb 17 2008, 02:32 PM
İleti #4

Newbie
*

Üye No: 49,235

aynı sorunu bende goldmaster da yaşadım tek çözüm oynatıcının programını güncelemek oldu ama daha önceden güncelleme yapacağınız programı türkce karakter desteği vermeniz gerekiyor oda baya zor bir iş ben başka bir yerden yardım alarak yapmıştım eğer çözüm bulamassanız tekrar yazınız yardımcı olayım...

+Quote Post
CORNETTO
mesaj Feb 17 2008, 03:23 PM
İleti #5

Advanced Member
Grup Simge

Grup: Oyuncu
Üye No: 35,955
DP Üyesi:  DivXPLANET Üye

Cihazınıza Uygun Yazılım Güncellemesini Yüklediginiz Takdirde Sorununuz Giderilecektir. Cihaz Ureticisinin Sayfasında Uygun Yazılım Yok Ise Degisik Yontemler Var Ama Bunlar Teknik Bilgi Gerektiriyor. Cihaza Yanlış Yazılım Yüklemeniz Halinde Cihaz Calismayacaktir. O Yüzden Bu Konuda Sadece Güvendiginiz Yerden Güvendiginiz Yazılımı Yüklemelisiniz.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Collapse

> Benzer Başlıklar

Başlık Yanıtlar Başlatan Okunma Son Faaliyet
No new Topic has attachmentsAltyazı ile filmi birleştirme (filme altyazı gömme işlemi)
58 jakarina 89,034 14th July 2010 - 05:06 PM:35
Son Cevap: icarus
No New Posts Altyazının Sadece Bir Kelimesini İtalik Yapma
6 alis33 863 28th June 2010 - 09:14 AM:06
Son Cevap: Johnny Mo
No new Altyazı Çeviren Arkadaşlar Kaç Kişi?
95 _PeGa_ 7,286 5th May 2010 - 09:43 PM:37
Son Cevap: ylmz81
No New Posts altyazı sorunu
3 webken 723 3rd May 2010 - 02:17 PM:59
No New Posts Altyazı Konumunu Değiştirme
10 alis33 848 1st May 2010 - 12:01 PM:58

RSS Basit Görünüm Tarih : 7th September 2010 - 09:44 AM:27