|
DivX severleri divxplanet.com ile buluşturmak için açılmış bir ısınma forumudur. Kuruluş amacı; DP'de ulaştığımız seviyeyi korurken, aramıza alamadığımız DivX sever arkadaşlarımızdan mahrum kalmamaktır.... Lütfen, mümkün olduğunca bu konuda bizlere anlayış gösterip, yardımcı olunuz. Unutmayınız, asıl DivXPLANET Forumu şurasıdır. |
![]() ![]() |
Nov 3 2007, 11:38 AM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 70 Katılım: 8-October 07 Üye No: 40,212 |
arkadaşlar sınırsız bağlantıya geçeli iki ay oluyor ve benim arşiv kabarmaya başladı. yaklaşık 200 film. artık hangisi hangi filmdi, bunu indirmiş miydim derdi başladı. derdime derman olacak kullandığınız bi program var mı?
|
|
|
|
Nov 3 2007, 12:35 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 63 Katılım: 31-July 07 Nereden: İstanbul Üye No: 32,865 DP Üyesi:
|
Ben Excell kullanıyorum. İndirdiğim filmleri günü gününe her türlü detayına göre işliyorum. Bir karışıklık durumunda derhal bakıyorum. Ayrıca bir program kullanmıyorum
|
|
|
|
Nov 4 2007, 06:38 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 62 Katılım: 4-November 07 Üye No: 41,678 DP Üyesi:
|
Bu konuda bir çok program var googleye yaz direk çıkar kardeşim ama ben DVD ye yazdırırken cd nin üzerinde sadece 1 yazıyorum. Sonrada ayrı bir klasör açıp 1 in içinde neler varsa afişler türkçemi degilmi belirtiyorum herhangi bir program kullanmıyorum.. Tam anlamıyla anlatamadım ama resim açıklar sanırım....
Resmi büyük görmek için tıklayınız...... Benim sistemim bu filmlerin adını eksiksiz ve tam yazarsan klasör içinde aratıp direkt filme ulaşabilirsin Googleden --film arşiv programları -- diye aratabilirsin ben denedim baya çıktı ((Alıntıdır)) Film arşivi yapan arkadaşların çok seveceği bir Türk yazılımını sizlerle paylaşıyorum. Ben uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum Saygılar ![]() [/COLOR] . : : Diviks Hakkında : : . Diviks, ilk Türkçe DivX veritabanı programıdır. Bu program sayesinde DivX listenizi tutabilir, düzenlemeler yapabilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. İşte Diviks'in bazı özellikleri :
DOWNLOAD Bu ileti keyro tarafından Nov 4 2007, 06:49 PM yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
|
Nov 8 2007, 05:26 AM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 54 Katılım: 30-June 07 Nereden: İstanbul Üye No: 29,456 DP Üyesi:
|
Verdiğin programın download linki çalışmıyor.
|
|
|
|
Nov 8 2007, 08:45 PM
|
|
![]() Advanced Member Grup: Emekli İleti: 621 Katılım: 14-November 06 Üye No: 58 DP Üyesi:
|
|
|
|
|
Nov 18 2007, 01:43 PM
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Figüran İleti: 4 Katılım: 18-November 07 Nereden: Ankara Üye No: 42,466 |
qaptaxor,
Muharrem Arman'ın hazırladığı "DivXTurk" bugüne kadar kullandığım en iyi DivX arşiv programı. Yıllardır DivX TURK 1.5'i kullandım ve bir süre önce DivXTurk 1.6 beta da yayınlandı. Yaklaşık bir aydır beta sürümü kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Detaylı bilgiye ve download linkine şu adresten ulaşabilirsin: http://divxturk.armantr.com/htmls/defult.php Yardımcı olması dileğiyle... Bu ileti firathanfungan tarafından Nov 18 2007, 01:45 PM yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
|
Nov 19 2007, 12:02 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 154 Katılım: 4-June 07 Nereden: Ankara Üye No: 26,904 DP Üyesi:
|
arkadaşlar sınırsız bağlantıya geçeli iki ay oluyor ve benim arşiv kabarmaya başladı. yaklaşık 200 film. artık hangisi hangi filmdi, bunu indirmiş miydim derdi başladı. derdime derman olacak kullandığınız bi program var mı? Son derece basit ve kullanışlı olan Pivx programanı tavsiye ederim.. BURADAN ulaşbilirsin.. Kendi kullandığım Pivx' ten bir kaç görüntü ekliyorum buraya: Açılması için resimin üzerine tıklayın. ![]() ![]()
Bu ileti matafleur tarafından Nov 19 2007, 12:03 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
Nov 19 2007, 04:34 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Sanat Grubu İleti: 172 Katılım: 14-November 06 Nereden: Altyazı Düzenleme Grubu Üye No: 29 DP Üyesi:
|
Diviks'in yeni sürümü (2.9.3) ve yeni adresi: http://www.diviks.info/
-------------------- ESE Sürüm 4.2.4. Program Kullanım Rehberi ve Kurulum Dosyası için Web Adresi: http://ese.dizialtyazi.info/
- Sezon/Bölüm numarası girişi yapılmamış veya hatalı numaralandırılmış dizi altyazılarını Raporla tuşu ile bildirebilirsiniz. - Altyazıların Görüş kısmına eklediğiniz bilgilerin, Açıklama kısmında da yer almasını düşünüyorsanız, Raporla tuşunu kullanarak isteğinizi iletin. - Sitede bulunan altyazılarda rastladığınız Teknik Sorunları da Raporla tuşu ile bildirebilirsiniz. |
|
|
|
Dec 21 2007, 09:15 AM
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Dublör İleti: 25 Katılım: 14-December 07 Nereden: İzmir Üye No: 44,079 DP Üyesi:
|
-------------------- Türkçemizi Koruyalım...
O şimdi DP`de. |
|
|
|
Dec 28 2007, 12:59 AM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 30 Katılım: 14-December 07 Nereden: İstanbul Üye No: 44,064 |
Ben bir çok arşiv programı kullanmadım ama bir kaç yıldır "divxturk" programını kullanıyorum. Bir kaç eksik yanı var ama programı yapan arkadaş samimi bir şekilde programın eksik yanlarının belirtilmesini istediği için ben de kendi sitesinden mail atmayı faydalı görüp bir-iki tavsiyede bulunmuştum, daha sonra eksiklerin düzeltildiğini de farkettim. Bu sebeplerden kullanımı güzel ve gelişime açık bir program olduğundan tavsiye ederim.
Ben de filmleri artmaya başladığı zamanlar aynı filmi 3-5 kere çekmişim meğer |
|
|
|
Jan 4 2008, 07:18 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 32 Katılım: 31-January 07 Üye No: 10,283 DP Üyesi:
|
Hemen hemen bütün arşivleme programlarını kullandım, denedim ama maalesef hiçbiri istediğiniz gibi olmuyo. Ya eksik oluyo ya fazla. Onun için en iyisi excel listesi yapmak bence...
|
|
|
|
Jan 21 2008, 12:52 AM
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Figüran İleti: 9 Katılım: 17-November 06 Üye No: 652 DP Üyesi:
|
Ant Movie Catalog'u denemeyi de unutmayın. http://www.antp.be/software/moviecatalog/
Yazılım script bazlı çalışıyor. IMDB vb. siteler bazen site tasarımını değiştirir ve bu nedenle kullandığınız yazılım film bilgilerini sağlıklı alamaz, yeni sürüme ihtiyaç duyar. AMC'de yazılımı güncellemeniz gerekmez, sadece film bilgilerini indiren script'i yenilersiniz. Söz konusu güncelleme de yazılımın kendi içinden yapılabilir. Denediğim diğer benzer yazılımlarından farkı işte burası, script tabanlı çalışması. Script'leri sürekli güncelleyen gönüllüler var ve bu nedenle IMDB tasarımını değiştirse bile siz bundan etkilenmiyorsunuz, yeni script'i indirip işinize devam edebiliyorsunuz. Oysa ki diğerlerinde yazılımın tümden güncellenmesi gerekmekte ve bunu ancak yazılımın programcısı yapabilmekte. Yanlış hatırlamıyorsam yerli yazılımlardan birinin programcısı askere gittiğinde, kullanıcılar aylarca askerden dönmesini beklemişti yeni versiyon için. Söz konusu yazılım script tabanlı olsaydı böyle bir durumla karşılaşılmayacaktı oysa ki. Kısacası, AMC'ye bir göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim. Sevgi ve saygılarımla... |
|
|
|
Jan 21 2008, 11:40 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 43 Katılım: 24-December 07 Nereden: 41 derece kuzey. 29 derece doğu Üye No: 44,770 DP Üyesi:
|
Arkadaşlar bende uzun zaman divxturk kullandım. En son formatımdan sonra divix kurdum. Memnun kaldım. Kullanışlı bir ara yüze sahip. Linkini veiyorum isteyen arkadaşlar denesinler.
Ancak bazı arkadaşların , hangi filmlere sahip olduklarını daha olayın başındayken unuttuklarını ve karıştırdıklarını okudum. Bence bu işi biraz daha ciddiye alınmalı. Divix 2.9 (Film Veritaban Programı) Download Bu ileti Tr_Ance tarafından Jan 21 2008, 11:42 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- ![]() |
|
|
|
Jan 22 2008, 05:34 AM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 44 Katılım: 13-January 08 Nereden: Eskişehirde bir yer Üye No: 46,488 |
Arşivleme yalnızca Divx için değilse (yalnız Divx için de çalışır ama mp3, program gibi karma arşiv için de kullanılabilir) 2 program tavsiye ederim. Birisi CDlyse diğeri de whereisit. Whereisit ücretli bir program denenip satın alınabilir veya başka yollarla (sizin hayal gücünüze bağlı
Arkadaşların tavsiye ettiği programları kullanmadım. Ama öğrendiğim iyi oldu. Mutlaka deneyeceğim. |
|
|
|
Jan 28 2008, 09:26 PM
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Figüran İleti: 6 Katılım: 15-May 07 Üye No: 24,735 |
SAgolun beyler tavsiyeleriniz için hepsini indirip denedim en çok Pivx i beğendim.. ben de tavsiye edebilirim
Bu ileti FLAGG tarafından Jan 28 2008, 09:28 PM yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Benzer Başlıklar
| Başlık | Yanıtlar | Başlatan | Okunma | Son Faaliyet | |
|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Program Tavsiyesi | 5 | cmbltzlk | 679 | 4th May 2010 - 11:23 AM:05 Son Cevap: ylmz81 |
![]() |
Program paylaşımı | 5 | omerfaruk87 | 418 | 29th November 2008 - 10:56 AM:07 Son Cevap: Kont Dracula |
![]() |
Program yardımı. | 3 | gecko1 | 428 | 27th August 2007 - 07:20 PM:10 Son Cevap: cemixx |
![]() |
program isteği | 1 | pascal2006 | 572 | 17th March 2007 - 03:11 AM:45 Son Cevap: Zappatustra |
|
Basit Görünüm | Tarih : 7th September 2010 - 09:47 AM:21 |