|
DivX severleri divxplanet.com ile buluşturmak için açılmış bir ısınma forumudur. Kuruluş amacı; DP'de ulaştığımız seviyeyi korurken, aramıza alamadığımız DivX sever arkadaşlarımızdan mahrum kalmamaktır.... Lütfen, mümkün olduğunca bu konuda bizlere anlayış gösterip, yardımcı olunuz. Unutmayınız, asıl DivXPLANET Forumu şurasıdır. |
![]() ![]() |
Apr 22 2007, 06:23 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Senarist İleti: 1,336 Katılım: 14-December 06 Nereden: Ankara Üye No: 4,701 DP Üyesi:
|
Evet sevgili arkadaşlar;
Başlıktan da anlaşılacağı üzere, anime çeviri takımı kuruyoruz. Uzun düşünceler ve münazaralar sonucunda; ( Ne dersiniz, bu takımın bir parçası olmak ve animeleri Türkçe'ye kazandırmak ister misiniz? Ayrıca; aktivitede yer alsın, yer almasın, tüm arkadaşlardan da çevirilmesini istedikleri animeleri belirtmelerini rica ediyoruz. Saygılarımızla; DpBonus An.Ç.T. Bu ileti hotaru tarafından Apr 22 2007, 06:40 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
|
|
|
Apr 22 2007, 06:29 PM
|
|
![]() Süper Member... ![]() Grup: Senarist İleti: 1,500 Katılım: 17-November 06 Nereden: Türkiye'de herhangi bir yer... Üye No: 676 DP Üyesi:
|
Ben kesin varım bu takımda. Hatta ilk Anime önerisi de benden olsun. Ever arkadaşlar, ilk önerim; Fate/Stay Night Bigilerine buradan veya buradan (Anime.gen.tr) ulaşabilirsiniz. Toplam 23 bölümlük bir anime. Ben seriyi seyrettim. Hiç'te fena değil yani -------------------- |
|
|
|
Apr 22 2007, 06:50 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Senarist İleti: 1,060 Katılım: 27-January 07 Nereden: İstanbul Üye No: 9,765 DP Üyesi:
|
Ben de varım, ama 10 Haziran'dan sonra.
-------------------- DpBonusAn.Ç.T
|
|
|
|
Apr 22 2007, 07:11 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Yönetmen İleti: 2,525 Katılım: 2-December 06 Üye No: 3,122 DP Üyesi:
|
Bende varım bende.Zaten uzun zamandır bir anime etkinliği olmasını dört gözle bekliyordum.
Benim önerim Vision of Escaflowne serisi. Serinin emule linklerine DP de burdan ulaşabilirsiniz. Tanıtım: QUOTE Hitomi KANZAKİ, arkadaşları arasında oldukça iyi tarot falı bakan biri olmakla birlikte oldukça iyi bir koşucudur. Günlük antremanını bitirdikten sonra en iyi arkadaşı Yukari ona uzun zamandır hoşlandığı Amano'nun yurtdışına gideceğini ve büyük ihtimalle bir daha geri dönmeyeceğini söyler. Bu olaya çok üzülen Hitomi, kendi için de bir tarot falı bakmaya karar verir. Falda çıkan sonuç, Hitomi'yi oldukça endişelendirir bu yüzden Amano'ya olan hislerini açmaya karar verir. Amano'yu koşu pistine çağırır ve ona anneannesinden yadigar kolyeyi verip koşu zamanını tutmasını ister. Hitomi tam koşmaya başlamıştı ki, önünde bir ışık hüzmesi belirir. Açılan geçitten genç bir kılıç ustası çıkar. Hitomi ve diğerlerinin buna şaşırmaya vakti olmadan başka bir geçit açılır ve bir ejderha ortaya çıkar. Genç kılıç ustası Van FANEL ejderhayı Hitomi'nin yardımıyla öldürür. Van'ı geri götürecek geçit yeniden açıldığında Hitomi de geçite kapılır ve kendini birden Ay ile Dünya arasındaki gezegende, Gaea'da bulur.(agt)
Bu ileti zisxiri tarafından Apr 22 2007, 07:17 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Battlestar Galactica - Friends - Lost - Prison Break - Rome |
|
|
|
Apr 22 2007, 07:42 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Yapımcı İleti: 1,352 Katılım: 14-November 06 Nereden: Tekirdağ Üye No: 100 DP Üyesi:
|
AniDB ANN AHQ uyumlu Altyazı [left]Arkadaşlar bende bu harika animenin çevirilmesi taraftarayım. Hatta AHQ altyazılarını siteye ekledim. Şu an beni bekleyen dört seri ve movieler olmasına rağmen bir bölümde olsa aktiviteye katılabilirim. Bölüm başına ortalama 250 satır düşmekte. [center]Boxtorrent Link sayfası. AHQ Tracker Linki. Üyelik açık. -------------------- |
|
|
|
Apr 22 2007, 07:55 PM
|
|
![]() Süper Member... ![]() Grup: Senarist İleti: 1,500 Katılım: 17-November 06 Nereden: Türkiye'de herhangi bir yer... Üye No: 676 DP Üyesi:
|
Bu anime de güzel'e benziyor. Acaba zisxiri'nin belirttiği DP'deki emule linkleri hangi funsub'un? Bir de bu anime'nin http linkleri var mıdır ki?
-------------------- |
|
|
|
Apr 22 2007, 08:09 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Yönetmen İleti: 2,525 Katılım: 2-December 06 Üye No: 3,122 DP Üyesi:
|
Benim belirttiğim linkler zx grubunun linkleri.Altyazıları softtur.Ama GunsLinGeR 'in de vermiş olduğu AHQ trackerindede bulunan seride soft altyazıya sahip.Benim önerim eğer bu seri olacak ise GunsLinGeR'in vermiş olduğu AHQ torentini indirelim.Artı AHQ torentinde filmde mevcut.Yani film+26 bölümlük seri.Hatta ben indirmeye bile başladım.
Bu ileti zisxiri tarafından Apr 22 2007, 08:11 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Battlestar Galactica - Friends - Lost - Prison Break - Rome |
|
|
|
Apr 22 2007, 08:26 PM
|
|
![]() Advanced Member Grup: Emekli İleti: 542 Katılım: 22-December 06 Üye No: 5,652 DP Üyesi:
|
Filmi alternatif bir hikaye anlatıyor. Ayrıca çevirisi da vardı DP de.
Benim bir diğer önerim, bir çin serisi olan Legend of Condor Hero. Aksiyon, Dövüş Sanatları kategorilerinde ki, çok güzel kurgusu olan bir anime. 26 Bölüm bu animede. Bir düşünün derim. Çevirisi yine zorlamayacaktır... Bu ileti Gorath tarafından Apr 22 2007, 08:27 PM yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
|
Apr 22 2007, 08:55 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Senarist İleti: 1,060 Katılım: 27-January 07 Nereden: İstanbul Üye No: 9,765 DP Üyesi:
|
Ben de gelmek istiyorum, ama OKS yüzünden gelemiyorum. Öfffffffffffffffffffffffffff. Arkadaşlar 10 hazirana kadar beni inaktif üye olarak yazın.
|
|
|
|
Apr 22 2007, 08:58 PM
|
|
|
O da olabilir sevgili Gorath. Bu animeler liste haline gelecek. Sırayla çevirilerini yaparız artık. Asıl sorun bence bu animeleri edinebilmek (En azından benim gibi sürekli seyatte olan ve bu nedenle emule ve torrent'i verimli kullanamayan insanlar için
Hatırlatırım ki arkadaşlar, bizim hedefimiz, bir seri anime çevirip bırakmak değil, Anime Çeviri Takımı oluşturmak. Yani bu işin olabildiğince sürekliliğini planlıyoruz. Ama tek çeviri için geleceklere de kapımız açık tabiki. -------------------- |
|
|
|
Apr 22 2007, 09:02 PM
|
|
|
Bu arada sevgili kristin kreuk, Senin yerin ayrıldı bile
-------------------- |
|
|
|
Apr 22 2007, 09:40 PM
|
|
|
Kabul!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Apr 22 2007, 10:01 PM
|
|
|
Arkadaşlar hazır anime çevirmeye başladık ve imzalarda DpBonus An.Ç.T oluyor bunun için sevgili hotaru bir başlık açsa (DpBonus An.Ç.T) ve yönetimimizde bu başlığı sabitleştirse hiç fena olmaz.
Bu ileti zisxiri tarafından Apr 22 2007, 10:02 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Battlestar Galactica - Friends - Lost - Prison Break - Rome |
|
|
|
Apr 22 2007, 10:03 PM
|
|
|
İyi fikirmiş aslında.Bu şekilde farkedilme oranı da artacaktır. İnsanlar ne kadar çok farkederse, katılma oranı o kadar çok artar...
-------------------- |
|
|
|
Apr 22 2007, 10:33 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Senarist İleti: 1,336 Katılım: 14-December 06 Nereden: Ankara Üye No: 4,701 DP Üyesi:
|
Tabi ki başlık açarım, sevgili arkadaşlar. Bu arada ben imzamı henüz düzenlemedim, önce kendi imzamı düzenleyeyim değil mi!
Bu arada gerçekten güzel öneriler gelmiş, Vision of Escaflowne güzel bir animeye benziyor. Ben şimdilik bir öneride bulunmuyorum, hazıra konmayı planlıyorum. Gerek çeviri takımına gerekse yalnızca çeviri aktivitelerine katılan bütün arkadaşlara, şimdiden hoş geldiniz diyorum; bizi destekleyen bütün arkadaşlara da teşekkür ediyorum. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Benzer Başlıklar
| Başlık | Yanıtlar | Başlatan | Okunma | Son Faaliyet | |
|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Anime denince aklınıza ilk gelen. | 108 | Sir Night | 5,141 | Dün, 01:55 PM Son Cevap: mehmetemresenel |
![]() |
Animeler | 101 | tolga0142 | 7,315 | 28th June 2010 - 10:12 AM:58 Son Cevap: DevilRanger |
![]() |
Animeler belli bir süre sonra sıradanlaşıyor mu? | 32 | Namsone | 2,544 | 18th June 2010 - 09:25 AM:35 Son Cevap: DevilRanger |
![]() |
Animeler için çeviri kılavuzu | 16 | tqnqt | 2,863 | 12th May 2010 - 01:02 PM:16 Son Cevap: ylmz81 |
![]() |
Anime tavsiyesi istiyorum | 228 | rediceman | 10,298 | 25th December 2009 - 10:11 PM:51 Son Cevap: Tonyukuk |
|
Basit Görünüm | Tarih : 7th September 2010 - 10:10 AM:39 |