|
DivX severleri divxplanet.com ile buluşturmak için açılmış bir ısınma forumudur. Kuruluş amacı; DP'de ulaştığımız seviyeyi korurken, aramıza alamadığımız DivX sever arkadaşlarımızdan mahrum kalmamaktır.... Lütfen, mümkün olduğunca bu konuda bizlere anlayış gösterip, yardımcı olunuz. Unutmayınız, asıl DivXPLANET Forumu şurasıdır. |
![]() ![]() |
Oct 18 2007, 07:07 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 66 Katılım: 15-November 06 Üye No: 250 DP Üyesi:
|
arkadaşlar internetten TLOTR: Return OF King EE yi indirdim. Fakat Nero büyük dosya olduğu için hata veriyor. Bir ayar veya başka bir program varmı ?
-------------------- Webb'in Manhattan'daki bir
binanın çatı katında vurulduğu ve 10 kat aşağıdaki Doğu Nehri'ne düştüğü belirtiliyor. Fakat üç günlük arama sonucunda Webb'in cesedi hala bulunamadı. The Bourne Ultimatum 2007 |
|
|
|
Oct 18 2007, 09:05 AM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 79 Katılım: 28-May 07 Nereden: Black Mesa Research Facility Üye No: 26,248 DP Üyesi:
|
Yazıcınız destekliyorsa çift katmanlı bir dvd'ye yazılabilir. Veya bir film parçalama programıyla ikiye bölünüp ayrı dvdlere yazılabilir. "AVI MPEG ASF WMV Splitter" programı çok kullanışlı bu konuda.
-------------------- ArctificiaL on divxplanet.com |
|
|
|
Oct 18 2007, 09:35 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 66 Katılım: 15-November 06 Üye No: 250 DP Üyesi:
|
dl dvd ye gerek yokki. diyorumya 4,5 gb civarı. normal dvd ye uyuyor.İndirirken kaynakların yarısında [divxplanet] yazıyordu. o kadar arkadaş bunları nereye yazıyor.
-------------------- Webb'in Manhattan'daki bir
binanın çatı katında vurulduğu ve 10 kat aşağıdaki Doğu Nehri'ne düştüğü belirtiliyor. Fakat üç günlük arama sonucunda Webb'in cesedi hala bulunamadı. The Bourne Ultimatum 2007 |
|
|
|
Oct 18 2007, 12:18 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Sanat Grubu İleti: 172 Katılım: 14-November 06 Nereden: Altyazı Düzenleme Grubu Üye No: 29 DP Üyesi:
|
UDF formatlı disk seçeneği ile yazılabilir. Yaklaşık 4.3 GB'den büyük değilse...
-------------------- ESE Sürüm 4.2.4. Program Kullanım Rehberi ve Kurulum Dosyası için Web Adresi: http://ese.dizialtyazi.info/
- Sezon/Bölüm numarası girişi yapılmamış veya hatalı numaralandırılmış dizi altyazılarını Raporla tuşu ile bildirebilirsiniz. - Altyazıların Görüş kısmına eklediğiniz bilgilerin, Açıklama kısmında da yer almasını düşünüyorsanız, Raporla tuşunu kullanarak isteğinizi iletin. - Sitede bulunan altyazılarda rastladığınız Teknik Sorunları da Raporla tuşu ile bildirebilirsiniz. |
|
|
|
Oct 18 2007, 06:00 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 51 Katılım: 4-October 07 Üye No: 39,924 DP Üyesi:
|
Nero da " new dvd " seçildiğinde sol tarafta dvd audio , dvd video , dvd iso gibi seçenekler var. Alt ksıımda "dvd udf" var. Onu seçerseniz büyük dosyalar yazılmasına izin verir. Ama tek soun var. Iso dışında tanımayan cihazlarda göremeyebilirsiniz dvd yi .
|
|
|
|
Oct 18 2007, 09:04 PM
|
|
|
|
Nero da " new dvd " seçildiğinde sol tarafta dvd audio , dvd video , dvd iso gibi seçenekler var. Alt ksıımda "dvd udf" var. Onu seçerseniz büyük dosyalar yazılmasına izin verir. Ama tek soun var. Iso dışında tanımayan cihazlarda göremeyebilirsiniz dvd yi . Ustam yaptım sağol. -------------------- Webb'in Manhattan'daki bir
|
|
|
Oct 23 2007, 12:48 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 47 Katılım: 24-September 07 Üye No: 39,226 DP Üyesi:
|
Halletmişsin gerçi ama, ben senin sorununu anladım. Maksat sonrakiler faydalansın:)
Nero hatırladığım kadarıyla 2 GB'dan Büyük tek parça halindeki bir multimedya dosyasını yazarken hata veriyor. Bunun için dosyayı bölmek gerekiyor. Onun için de Easy Video Splitter gibi programlar kullanabilirsiniz. |
|
|
|
Oct 23 2007, 03:39 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Senarist İleti: 135 Katılım: 8-April 07 Üye No: 20,218 DP Üyesi:
|
bir ilave de ben yapayım: dvd yazma programınızda UDF seçimi dışında "overburn" seçeneğini de aktifleştirin.
-------------------- ![]() |
|
|
|
Oct 23 2007, 10:39 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() Grup: Senarist İleti: 1,060 Katılım: 27-January 07 Nereden: İstanbul Üye No: 9,765 DP Üyesi:
|
Nero değilde başka bir program deneyin. Ben eskiden bir program kullanıyordum, maalesef şimdi adını hatırlayamıyorum, her boyuttaki filmi rahatlıkla yazabiliyordu. Biraz internette dolaşıp diğer CD/DVD Yazma programlarına göz atın derim ben size.
-------------------- DpBonusAn.Ç.T
|
|
|
|
Oct 30 2007, 06:00 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() Grup: Oyuncu İleti: 73 Katılım: 2-July 07 Üye No: 29,647 DP Üyesi:
|
bendende bir tavsiye normal nero dediğiniz gibi yazmıyor ama sol tarafta Applications dan nero express den yazmayı denersenız yazılabılıyor
kolay gelsın |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Benzer Başlıklar
| Başlık | Yanıtlar | Başlatan | Okunma | Son Faaliyet | |
|---|---|---|---|---|---|
![]() |
DVD Filmleri Bilgisayara Aktarmak DVD Filmleri veya VCD Filmleri nasıl AVİ yaparım |
7 | kelim | 798 | 18th August 2010 - 05:00 PM:30 Son Cevap: icarus |
![]() |
DVD Kopyalama Programı + Convert Programı | 3 | kurşunkale | 192 | 10th February 2010 - 01:15 PM:29 Son Cevap: SmokeKnows |
![]() |
DVD Remux | 0 | thecomedian | 135 | 29th November 2009 - 01:33 PM:48 Son Cevap: thecomedian |
![]() |
DVD oluşturdum DVD player de oynatınca ses yok | 12 | Berfin_in | 687 | 9th October 2009 - 10:25 PM:18 Son Cevap: SmokeKnows |
![]() |
DVD Kopyalama Programı | 3 | thecomedian | 257 | 4th October 2009 - 05:57 PM:08 Son Cevap: thecomedian |
|
Basit Görünüm | Tarih : 9th September 2010 - 10:07 AM:08 |